Vanuit mijn vriendenkring weet ik dat Sportstuif de perfecte organisatie is voor jou kind. In de regio zitten meerdere vestigingen waaronder Deurne en Helmond. Allemaal top! Óók zeker in de vakantieperiodes is het een aanrader om je kind naar Sportstuif te brengen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hemelrijk, Monkey Town en winterbingo in de kerstvakantie in week 52-2022

Het is alweer tijd voor de kerstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel.. Maar niet getreurd want er staat weer een nieuwe blog voor je klaar over de eerste week van de kerstvakantie! Benieuwd wat we deze week gedaan hebben? Lees dan snel verder hier beneden.
 

Maandag 26 december
Vandaag waren wij gesloten vanwege tweede kerstdag. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne kerst gehad!🎄 
 

Dinsdag 27 december
De eerste dag van de vakantie bij Sportstuif! En vandaag stond er meteen een leuke activiteit op de planning. We kregen namelijk bezoek van Janssen dansen & sporten, zij kwamen ons een dansclinic geven. We kregen een dansje aangeleerd op het liedje ..... En wauw! Wat deden de kinderen dat goed. Sommige kinderen moesten er even inkomen maar een paar volgden al vanaf moment één de danspasjes van de danslerares. Nadat we de clinic hadden gehad waren we natuurlijk in de danssferen en hebben we ook meteen een tiktok opgenomen. Ben je benieuwd naar deze tiktok? klik dan op deze link

 
 

Woensdag 28 december
Vandaag hadden we een uitstapje. We gingen namelijk naar Billy Bird park Hemelrijk! Ondanks dat het buiten niet zo'n lekker weer was hebben wij ons de hele dag binnen vermaakt bij het Zeeroversland. Hier konden we van een super hoge en lange glijbaan af, maar we konden ook overal doorheen klimmen en klauteren. Het was een super geslaagde dag! Dat was op de terugweg in de auto ook wel te merken, het was namelijk erg stil achterin. ðŸ˜´

 
 

Donderdag 29 december
Het is alweer de 3e dag van de vakantie bij Sportstuif. We gingen vandaag buiten wandelen voor de winterbingo. De kinderen kregen allemaal een blaadje met verschillende plaatjes erop die iets met de winter te maken hebben. Denk hierbij aan een vogeltje maar ook aan hoopjes sneeuw. Die hadden we helaas niet gevonden want we hebben geen witte kerst gehad.. De kinderen waren lekker fanatiek aan het zoeken en hebben elkaar hierbij ook goed geholpen. Nadat we een grote ronde hadden gelopen en veel hadden gevonden gingen we weer terug naar Sporstuif. Hier hebben we lekker vrij gespeeld, zowel binnen als buiten.

 
 

Vrijdag 30 december
De laatste dag alweer van de eerste week kerstvakantie bij Sportstuif. Vandaag zijn we de aapjes uit gaan hangen bij Monkey Town in Venlo. Hier hebben we lekker geklommen en gespeeld. Een fijne afsluiter van de eerste week vakantie! 

  

Wij wensen jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een sportief 2023! âœ¨âš½ï¸Ž



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches