Vanuit mijn eigen ervaring van Sportstuif Asten, is Sportstuif een buitenschoolse opvang waar de kinderen op een sportieve en vooral leuke manier kennis maken met veel verschillende sport en spel activiteiten! Naast de buitenactiviteiten is er ook de mogelijkheid om binnen creatief te zijn door te kleuren, te knutselen enz. 

Judy Judy
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Eefje Sonnemans

"Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn!"

Hoi! Mijn naam is Eefje Sonnemans en ik ben sinds januari 2022 werkzaam bij Sportstuif Venray. Vanaf kleins af aan is sporten en bewegen al mijn passie, op jonge leeftijd had ik dus ook al besloten dat ik hier mijn werk van zou willen maken. Tot mijn 19e heb ik met veel plezier op korfbal gezeten en tegenwoordig ben ik 4 tot 5 dagen in de sportschool te vinden. 

Na een 4-jarige opleiding op het CIOS te hebben afgerond was ik opzoek naar een plek die bij mij en mijn passie past. En die plek heb ik hier bij Sportstuif gevonden; lekker bewegen en sporten en dat ook nog met mijn favoriete doelgroep; kinderen. Ik heb heel veel zin in om mijn enthousiasme over te dragen aan de kinderen door veel plezier te gaan maken terwijl we lekker aan het bewegen zijn!

Tot snel bij Sportstuif!

Ons team

Anouk Houterman
Anouk Houterman
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Venray
Leunseweg 16
5802 CH Venray

T 06-19701193
E info@sportstuif.nl