Sportstuif Venlo is de plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen bewegen! Het is een prachtige locatie, waar lekker veel ruimte is voor allerlei sport en spel activiteiten! Mijn kinderen gaan er iedere week met enthousiasme naartoe.

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voorbereidingen voor maandag en nieuwe ideeën voor Sportstuif Venlo in week 46 - 2023

Welkom bij een nieuwe vlog van Sportstuif Venlo!

De afgelopen week hebben we nog genoten van een geslaagde open dag die vorige week plaatsvond! Het was een dag vol spel en plezier. Aankomende maandag is het zover! De eerste kinderen komen spelen bij Sportstuif Venlo! Hier kijken wij enorm naar uit. Op deze dag hebben we leuke activiteiten op de planning staan.

De boodschappen voor aankomende maandag zijn gedaan. We hebben lekkere ranja, koekjes en ook hebben we veel fruit en groentes ingekocht, zodat er voldoende vitamines binnenkomen, vooral nu het weer wat minder mooi wordt.

Er is nieuw buiten speelmateriaal binnengekomen zoals badmintonrackets, voetballen en ander leuk materiaal, zodat we lekker met de kinderen buiten kunnen gaan spelen. Maar ook zijn er leuke nieuwe spellen en tekenspullen gekocht om na de activiteit een spelletje te spelen of lekker te gaan knutselen, zowel met ons als met de andere kinderen.

We zijn van plan om een rusthoekje te creëren voor de kinderen, zodat ze na een schooldag of na de activiteiten even kunnen ontspannen. In het rusthoekje kunnen ze tijd voor zichzelf nemen, of het nu is om een boekje te lezen, iets te bouwen, of gewoon even helemaal niets te doen.

Heb jij ook zin om bij Sportstuif Venlo te komen spelen? We hebben al veel aanmeldingen, dus meld je aan via de website en hou ook onze Instagram en Facebook in de gaten!

Tot snel bij Sportstuif!

 



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches