Leuke Sportieve BSO waarbij kinderen lekker kunnen sporten en bewegen onder begeleiding van een enthousiast team!

Judith de Graaff Judith de Graaff
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voorbereidingen van de open dag in week 44 - 2023

Welkom bij de blog van week 44, in deze blog lees je vooral veel over de voorbereidingen van de open dag van Sportstuif in Venlo.

Leuk nieuws! De materialenkast is al bijna gevuld. Deze kast zal dienen als opslagplaats voor al onze spellen en knutselspullen. Het mooie is dat de kinderen hier zelf bij kunnen, zodat ze tijdens hun vrije speelmomenten er gebruik van kunnen maken. We zijn ook naar de winkel gegaan om wat extra speelmaterialen te kopen. We hebben wat stiften gehaald, zodat we ook creatief bezig kunnen blijven. Daarnaast hebben we een koekjestrommel en snijplanken gekocht, zodat we het fruit kunnen snijden en een lekker koekje kunnen eten wanneer de kinderen na school bij Sportstuif komen. Ook hebben we cadeautjes gekocht voor de kinderen die jarig zijn, want als je jarig bent, krijg je natuurlijk cadeautjes.

Het team van Sportstuif is afgelopen zaterdag naar de markt in Venlo gegaan om daar te gaan flyeren. Tijdens het flyeren zijn we ook langs een heleboel basisscholen gegaan. Hier hebben we al veel papa's en mama's leren kennen!

De afgelopen week zijn we weer druk bezig geweest met de open dag in Venlo. We hebben al veel aanmeldingen ontvangen, wat ons ontzettend enthousiast maakt. De sport- en spelmaterialen staan al gereed voor de open dag, zodat we er een toffe dag van kunnen maken. 

Daarnaast hebben we een leuke verrassing voor de kinderen die naar de open dag komen. We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen en er samen een fantastische dag van te maken.

Nog niet aangemeld? Meld je dan hier aan!

Tot snel bij sportstuif!



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches