Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verstoppertje over het hele sportpark, voetbaltoernooi en uitstapje naar Ballorig in week 6 - 2024

Maandag 5 februari

De nieuwe week begon weer met het ophalen van de kinderen. Bij aankomst bij Sportstuif stonden de heerlijke bordjes met fruit al voor ons klaar. We genoten van al het lekkers en deden vervolgens meteen de jassen aan om naar buiten te gaan. Daar gingen we namelijk verstoppertje over het hele terrein doen (een super leuk idee van de kinderen)! Sanne ging samen met 2 kinderen tellen en de rest ging zich met Rick samen verstoppen. Een goede workout voor ons allemaal waarbij we erachter kwamen hoe groot het sportpark eigenlijk is :)

Na een paar rondjes verstoppertje gingen sommige kinderen voetballen, andere kinderen jeu de boulen en weer andere kinderen deden een spelletje met Rick. Van al dat spelen kregen we trek dus gingen we naar binnen voor een koekje. Daarna speelden we binnen verder met de muziekinstrumenten, klei en uno totdat de kinderen werden opgehaald.

 

 

Dinsdag 6 februari

Vandaag haalden Melanie en Demi de kinderen op school op. Er kwamen een paar kinderen een proefdag doen dus dat vonden we super gezellig! We gingen met z’n allen fruit eten en daarna meteen lekker naar buiten. Daar deden we een voetbaltoernooi. We maakten teams, iedereen nam z'n positie in en we gingen los. Wat waren de kinderen fantiek en werd er goed samengespeeld!

 

Woensdag 7 februari

De woensdag brak aan en begon meteen met een uitstapje. We gingen naar Ballorig! Daar hebben we de hele middag gerend, gesprongen, in auto’s gereden, geklommen in het klimrek en nog veel meer. Tussendoor dronken we ranja en aten we fruit. Om 16.30 uur was het tijd om terug naar de BSO te gaan. Daar aten we een koekje en maakten we tekeningen tot het tijd was om opgehaald te worden.

  

 

Donderdag 8 februari

En toen was het alweer donderdag. Sommige kinderen kwamen met schmink en in hun pyjama naar de BSO omdat ze carnaval hadden op school. Dat was leuk om te zien! Bij Sportstuif dronken we ranja en aten we met z’n allen samen fruit. Daarna was het zo’n slecht weer dat we besloten om weer naar Ballorig te gaan! Er werd weer fanatiek gesprongen, geklommen en gefietst en tussendoor dronken we ranja. Na al dat spelen gingen we weer met de blauwe Sportstuif auto’s terug naar FCV, waar we lekker een koekje aten. Vervolgens speelden we met de klei, de pop van het menselijke lichaam en allerlei spelletjes. Een super leuke dag!

 

 

Vrijdag 9 februari

Op de laatste dag voor de vakantie kwamen de kinderen verkleed uit school omdat ze carnaval hadden gevierd. We gingen naar Sportstuif en genoten daar van fruit en ranja. Daarna gingen we aan de slag met het maken van een speurtocht. We bedachten opdrachten en zetten buiten een route uit. Vervolgens gingen we zelf de speurtocht uitproberen. Super leuk om deze ook eens met de andere kinderen te doen. Wat een leuke laatste dag voor de carnavalsvakantie.

 

Wij wensen iedereen een fijne carnaval en vakantie. Alaaf!



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches