Sportstuif Venlo is de plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen bewegen! Het is een prachtige locatie, waar lekker veel ruimte is voor allerlei sport en spel activiteiten! Mijn kinderen gaan er iedere week met enthousiasme naartoe.

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Rondleiding in de kerk, knutselen en hockey in week 1 - 2024

Maandag 1 januari

Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2024!

 

Dinsdag 2 januari

We begonnen het nieuwe jaar met een superleuke dag! Al vroeg stapten we in onze blauwe Sportstuif auto op weg naar Venray. We sloten vandaag namelijk aan bij Sportstuif Venray SV. Daar startten we de dag rustig op met kleuren, bouwen met de lego en gezelschapsspelletjes. Daarna was het tijd om de handen te gaan wassen voor het fruit eten. Toen we alles op hadden, gingen we handwerkjes knutselen. We legden onze hand op het papier, trokken deze over en versierden deze vervolgens. Er werd fanatiek gekleurd, gestempeld, geknipt en geplakt. Dat leverde prachtige resultaten op!

Na het knutselen was het tijd om te lunchen. De kinderen aten zoals altijd eerst 2 hartige boterhammen, voordat ze een zoete boterham kregen. Ook stonden er groenten en fruit op tafel. Na het eten trokken we de jassen aan en stapten we in de Sportstuif auto’s. Tijd voor een uitstapje! Dit keer kregen we een rondleiding in de Grote Kerk van Venray. De pastoor vertelde over alles wat er te zien was, we stelden vragen en beklommen heel veel trappen. Helemaal boven zagen en hoorden we de grote klokken en konden we uitkijken over heel Venray! Na de rondleiding gingen we naar Sportstuif Venray MHCV waar we de dag afsloten met een film.

   

 

Woensdag 3 januari

Vandaag kwamen er geen kinderen naar Sportstuif Venlo FCV. Sanne ging achter de schermen aan de slag met het contact met nieuwe ouders die interesse hebben in Sportstuif. Ze heeft kennismakingsgesprekken en proefdagen ingepland. Hopelijk zijn de kinderen en hun ouders enthousiast en kunnen we binnenkort met nog meer kindjes gezellig samen sporten en spelen! Heb jij ook interesse? Neem dan contact met ons op via venlo@sportstuif.nl of 06-45177996.

 

Donderdag 4 januari

We sloten de laatste BSO dag van de kerstvakantie af op onze eigen locatie in Venlo. We startten lekker rustig met vrij spelen. Daarna gingen we buitenspelen met het nieuwe speelgoed! Daarna gingen we even naar binnen om fruit en groenten te eten. Vervolgens gingen we snel weer lekker buitenspelen! We speelden het spelletje Politie, politie, hoe laat is het? totdat het met bakken uit de hemel kwam. Tijd om binnen te gaan spelen dus. Kleien, kleuren, puzzelen, bouwen, darten, spelletjes, we deden van alles. Van al dat spelen kregen we honger dus lunchtijd! Omdat we vandaag een paar nieuwe kindjes erbij hadden, vertelden we nog even wat de lunchregels van Sportstuif zijn. Eerst 2 hartige boterhammen en daarna eventueel nog 2 zoete. Smullen!

Na de lunch gingen we weer naar buiten. We speelden hockey, sprongen door een hoepelparcours en speelden nog een keer het spelletje van vanochtend omdat we het zó leuk vonden. Ook keken we naar de regenwormen die we op het kunstgrasveld tegenkwamen. Toen we uitgespeeld waren, gingen we binnen weer verder met vrij spelen. De kinderen gingen aan de slag met de strijkkralen en luisterden naar boekjes die Sanne voorlas. De sprookjes van De wolf en de zeven geitjes, De kikkerkoning, Rapunzel en Pinoccio kwamen voorbij. Daarna was het tijd voor een koekje. Niet veel later werden de kinderen opgehaald. Een fijn einde van de kerstvakantie!

    

 

Vrijdag 5 januari

Op de echte laatste dag van de kerstvakantie kwamen er geen kinderen naar onze sportieve BSO. We zijn ons achter de schermen gaan voorbereiden op na de vakantie. Dan gaan we de kinderen weer met onze felblauwe auto ophalen op school, komen er meer kinderen bij waardoor we de hele week open gaan en staan er weer allerlei leuke activiteiten op de planning. Wij hebben er zin in!



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches