Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ratten en raven, spelen bij Ballorig in Venlo en een leuke winactie in week 47 - 2023

De week is alweer voorbij bij Sportstuif Venlo. We hebben deze week alweer twee leuke middagen met de kinderen gehad.

Maandag: We hebben de kinderen van school gehaald, daarna samen genoten van wat fruit. Vervolgens zijn we naar buiten gegaan voor het spelletje Ratten en Raven. De kinderen luisterden naar de uitleg en verdeelden zich in groepjes, waarbij de een de ratten en de ander de raven waren. Bij het noemen van "raven" moesten de kinderen snel wegrennen voor de ratten. Het was super leuk! Daarna hebben we mooie tekeningen gemaakt voor in de schoen van Sinterklaas en zijn pieten. De dag werd afgesloten met een potje voetbal op het grote veld. Een geslaagde dag!

Donderdag: Na het ophalen van de kinderen van school hebben we eerst buiten gevoetbald en zijn daarna naar Ballorig in Venlo gegaan! Ballorig is een grote indoor speeltuin waar van alles te doen is, zoals klimmen, voetballen, bouwen, en nog veel meer. Samen met de kinderen hebben we er een leuke middag van gemaakt.

De auto van Sportstuif Venlo hebben we afgelopen week opgehaald bij ons hoofdkantoor. Met de Sportstuif auto halen wij kinderen van school af of gaan we naar een uitstapje.

Ook hebben we een super leuke winactie van Mocca Venlo! Je kunt namelijk een voucher winnen ter waarde van €35,00! Plaats een reactie onder onze post op Instagram of Facebook. Vertel waarom jouw kind of ouder het verdient om naar Mocca Venlo te gaan!

Aankomende weken gaan we weer flyeren voor Sportstuif Venlo! Misschien kom jij ons wel tegen. We hebben nog steeds plekken vrij bij Sportstuif Venlo. Heb je zin om te komen spelen bij ons? Meld je dan aan via de website, stuur een e-mail of bel gerust naar: 06-45177996

Tot snel bij Sportstuif Venlo!

 

 



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches