Sportstuif Venlo is de plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen bewegen! Het is een prachtige locatie, waar lekker veel ruimte is voor allerlei sport en spel activiteiten! Mijn kinderen gaan er iedere week met enthousiasme naartoe.

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een geslaagde open dag in week 45 - 2023

Welkom bij een nieuwe blog van Venlo!

Afgelopen woensdag was het zover: de open dag van Sportstuif Venlo. Het was een geweldige dag waarop we enorm hebben genoten! We hebben veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen, zowel kinderen als ouders.

Buiten hadden we een groot springkussen opgezet, waar de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt. Er waren leuke spellen georganiseerd. We hebben met de kinderen gelasergamed, er werd enthousiast gevoetbald en lekker rond gerend. Binnen creëerden we een creatieve ruimte waar de kinderen hebben kunnen tekenen en knutselen. Op de tafels lagen super leuke spellen die de kinderen samen met ons hebben gespeeld. Het was een geslaagde dag vol plezier en nieuwe ontmoetingen. We kijken er na uit om deze nieuwe gezichten te zien bij Sportstuif Venlo!

Super leuk nieuws! Sportstuif Venlo is nu officieel geopend sinds 13 november. Wat nog leuker is, is dat we vanaf 20 november de eerste kinderen mogen verwelkomen bij Sportstuif Venlo! We kijken er enorm naar uit om samen met de kinderen fantastische middagen te beleven.

Ons programma zit boordevol leuke sport- en spelactiviteiten, creatief bouwen met Duplo, mooie creaties maken met onze knutselspullen of op leuke uitstapjes gaan. We kunnen niet wachten om te zien hoe de kinderen zich zullen vermaken en zich bij Sportstuif Venlo zullen thuis voelen.

Heb jij ook zin om bij Sportstuif Venlo te komen spelen?

Meld je dan aan via de website, stuur ons een mailtje of bel gerust even naar: 06-45177996

 

  



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches