Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Beat the card, voetballen en veel binnen spelen in week 51 - 2023

Maandag 18 december

De laatste week voor de kerstvakantie is aangebroken. We begonnen weer met het ophalen van de kinderen met onze blauwe Sportstuif bus. Er kwamen vandaag 2 nieuwe kinderen voor een proefdag dus het was extra gezellig! We gingen onze handen wassen om daarna lekker fruit te kunnen eten en ranja te drinken. Daarna konden we even vrij spelen. Vervolgens was het tijd om naar buiten te gaan. Daar speelden we het spelletje beat the card. We maakten 2 teams met elk een bal. Één speler per team mocht bij de leiding een kaart gaan halen. Trokken we de 10, dan moest de bal 10x overgegooid worden zonder op de grond te vallen. Lukte dit, dan mocht het team de kaart en punten houden. Aan het eind telden we alle punten op en was het team met het hoogste aantal de winnaar.

Na het spelletje hebben we nog even gevoetbald. Daarna gingen we naar binnen om op te warmen en verder te spelen. Er werd heerlijk samen gespeeld met klei, knutselspullen, spelletjes, puzzels en nog veel meer! Na een tijdje was het tijd voor iets lekkers. De pepernoten zijn nog steeds niet op dus daarvan konden we weer smullen. Na het opruimen van alles waarmee we hadden gespeeld, werden de kinderen opgehaald. Ze kregen een kerstattentie mee naar huis: kerstballen met daarin een kerstwens en een stuiterbal om mee in beweging te blijven tijdens de vakantie.

  

Dinsdag 19 december

Vandaag weer een dag zonder kinderen bij Sportstuif Venlo FCV. Sanne werkte bij Sportstuif Venray MHCV waar er door de regen binnen activiteiten werden gedaan. De kinderen konden kiezen tussen het spel de bom of levend memory. Er leuk om dit ook een keer te spelen op een regenachtige dag in Venlo!

 

Woensdag 20 december

Ook op woensdag hebben we nog geen kinderen bij onze sportieve BSO, maar gelukkig duurt dit niet lang meer. Want na de kerstvakantie komen er elke schooldag kinderen bij ons spelen. Wij kijken er heel erg naar uit! Verder hebben we vandaag geflyerd in Venlo om nog meer mensen te laten weten dat Sportstuif nog plek heeft op alle schooldagen!

Donderdag 21 december

Vandaag zijn Melanie en Sanne de dag begonnen met het rondbrengen van de kerstattenties voor de kinderen die na de vakantie bij Sportstuif zullen beginnen.

Op de laatste Sportstuif dag voor de vakantie gingen we natuurlijk weer de kinderen ophalen. Bij aankomst bij FCV gingen we meteen fruit eten en ranja drinken. We zagen ondertussen in de verte 2 roofvogels op het voetbalveld zitten. Dat was super indrukwekkend want wat waren ze groot! Toen we het fruit op hadden, wilden we tussen de regenbuien door gaan voetballen. Na een paar pogingen afgewisseld met schuilen, zijn we toch maar weer terug naar binnen gegaan. Daar hebben we iets geknutseld voor een vrijwilliger van FCV die in het ziekenhuis ligt. Daarna hebben we weer lekker vrij gespeeld met puzzels, spelletjes, knutselspullen en onze kleurplaat van wel 3(!) meter lang.

Vrijdag 22 december

Sanne werkte vandaag bij Sportstuif Venray MHCV. Daar werd het koerierspel/leeuwenkooi gespeeld. Wederom een super leuke activiteit om eens in Venlo te doen als onze groep kinderen na de vakantie gaat groeien!

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! Of de komende weken in de kerstvakantie tijdens het super leuke programma natuurlijk!



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches