Leuke Sportieve BSO waarbij kinderen lekker kunnen sporten en bewegen onder begeleiding van een enthousiast team!

Judith de Graaff Judith de Graaff
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flessenvoetbal, verschillende tikspellen en een uitstapje naar Ballorig in week 10 - 2024

Maandag 4 maart

Een middag vol plezier en actie! Met een voetbal als geheime troef speelden we een levendig potje tikkertje met de kinderen. Het veld was een bruisende mix van gelach en opwinding terwijl ze renden, achtervolgden en ontweken. De bal voegde een speelse twist toe aan het traditionele spel, waardoor het een explosie van creativiteit werd. Na een vermoeiende maar bevredigende middag verlieten we het veld, allemaal met glimlachen op onze gezichten en herinneringen aan een onvergetelijke tijd samen.

 

 

Dinsdag 5 maart

Een bruisend sportveld vol met lachende gezichten. Op deze wat regenachtige dag beginnen we binnen met wat gezellige spelletjes en knutselen we even. Dan net tussen de buien door gaan we toch even naar buiten om te sporten. We verzamelden op het sportveld en de kinderen en grepen enthousiast naar hun fles klaar voor een spannend spel. Het doel was eenvoudig maar uitdagend: schiet iemands blokje om terwijl je het jouwe verdedigt. Met bliksemsnelle reflexen en slimme tactieken doorkruisten ze het veld, op zoek naar de perfecte kans om toe te slaan. Maar pas op! Een misstap betekende dat je zelf af was en een snel rondje om het speelveld moest rennen om weer in actie te komen. Het was een spektakel van beweging en spanning, waarbij geen enkel moment stilstand was toegestaan.

 

 

Woensdag 6 maart

Vandaag verzamelen de kinderen zich op het veld: het Eierlopen. Met rackets in de hand, balancerend met tennisballen erop, begonnen ze aan het uitdagende parcours. Het doel was simpel maar lastig: het parcours voltooien zonder een bal te laten vallen en het racket doorgeven aan het volgende teamlid. Elke val betekende een nieuwe start. Maar ondanks de uitdagingen werd het spel gekenmerkt door teamwork en aanmoedigingen. Uiteindelijk, na verschillende pogingen en her-starts, werden de kinderen beloond met vreugde en een gevoel van prestatie, waarbij ze niet alleen een race hadden gelopen, maar ook gewerkt hebben aan samenwerking en doorzettingsvermogen.

 

 

Donderdag 7 maart

Weer een zonnige dag vandaag, dus we kunnen weer heerlijk naar buiten. Vandaag staat het Overloopspel op de planning. Met een lach op hun gezichten renden ze over het gras. De spanning bouwde zich op terwijl de tikker probeert de overlopers af te gooien. Met elke stap riskeerden ze afgegooid  te worden, maar ze waagden het erop om de overkant te bereiken. En wanneer een van hen werd afgegooid, hielpen ze mee met gooien. Het was een mega leuk spel vol met actie. Na een hele tijd buiten te zijn geweest puffen we binnen nog lekker uit met wat drinken en een koekje om vervolgens de dag alweer af te sluiten.

 

 

Vrijdag 8 maart

Vandaag begint de dag vroeg. De kinderen van het Sint Willibrordus hebben namelijk studiedag. We beginnen de dag rustig met vrij spelen. Er worden mooie tekeningen en knutselwerkjes gemaakt en heerlijk buiten gespeeld. Na het fruitmomentje stappen we in de auto en gaan we richting Ballorig. De kinderen hadden hier mega veel zin in. Ze klommen naar de top van de klimtoestellen, duikelden in de ballenbak, raceten in rond in de kleine raceauto's, maakte mega hoge sprongen op de trampolines en gleden met lachende gezichten van de glijbanen.

 

We wensen iedereen een fijn weekend en tot volgende week!

 



Ons team

Melanie Walter Vestigingsmanager
Melanie Walter Vestigingsmanager
Sharon-Lee Meijer
Sharon-Lee Meijer
Lotte Herrmann
Lotte Herrmann
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches