Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie bij Sportstuif Veldhoven

De zomervakantie begon erg gezellig bij Sportstuif Veldhoven. Er waren leuke activiteiten bedacht voor de vakantie. Op maandag begonnen we met een skate-clinic, super gaaf!! Ook was er in de eerste week een voetbaltoernooi georganiseerd. De kinderen werden in teams verdeeld en zo is er heel de ochtend een sportief toernooi gespeeld. Op woensdagochtend trainen de old-stars van Rood-Wit altijd. Deze keer leek het de mannen wel gezellig als onze kinderen meededen met de warming-up van de voetbaltraining. Erg leuk om te zien hoe jong en oud veel plezier kunnen hebben met elkaar! Het volgende uitstapje was leuk en leerzaam tegelijk. We zijn naar het prehistorisch-dorp geweest waar je goed kunt zien hoe de mensen vroeger leefde. Samen met Sportstuif Valkenswaard en Sportstuif Son en Breugel was dit een gezellige middag waar we o.a. zelf brood hebben gebakken en boogschieten hebben mogen oefenen.

De tweede week begonnen we met een super gave expeditie Robinson. De kinderen waren in teams verdeeld. De opdrachten stonden allemaal klaar. Er was een welbekende ‘eetproef’, heel veel samenwerkingsspellen, puzzels, en je moest goed nadenken. De hele dag werden verschillende spellen en proeven gedaan om uiteindelijk te zien welk team als eerste de fakkel aan kreeg. Wat een super leuke dag was dit!

In week drie van de vakantie was het erg warm. Dat betekend tijd voor waterspelletjes! We hebben heel veel verschillende activiteiten gedaan zoals flessenvoetbal, sponzengevecht en de sproeier stond aan. In de kleine zwembadjes konden de waterpistooltjes gevuld worden voor een echt watergevecht. Op vrijdag hadden we een springkussen staan waar we ook heerlijk op gespeeld hebben. We hebben deze week ook nog wat leuke speeltuinen in de buurt van Sportstuif bezocht.Samen met Sportstuif Valkenswaard zijn we in week vier van de vakantie naar speeltuin de Geenhoven geweest. We hebben ons weer goed vermaakt met klimmen en klauteren in de speeltuin. Het was op woensdag lekker weer dus zijn we naar een andere speeltuin gegaan en zijn we nog een ijsje gaan eten. Op donderdag zijn we naar WE-JUMP geweest. Woeehoee lekker springen, het was een top dag!

Week vijf zijn we begonnen bij speeltuin de Splinter. Fijn dat er zoveel leuke speeltuinen in de buurt zitten waar we ons goed kunnen vermaken! Samen met Sportstuif Valkenswaard zijn we dinsdag naar de Klimbim geweest om daar te gaan spelen en woensdag zijn we nogmaals naar de Splinter geweest. De rest van de week zijn we op locatie gebleven om daar te spelen. Buiten is er flink gevoetbald en ook verstoppertje was favoriet. Binnen werd er vooral getekend, geknutseld en werden er spelletjes gespeeld.De zomervakantie is alweer voorbij gevlogen en het is al weer bijna tijd om naar school te gaan. Wat hebben wij genoten van een super leuke zomervakantie bij Sportstuif Veldhoven! De laatste week hebben we afgesloten met activiteiten rondom onze locatie. Zo hebben we een letter-speurtocht gedaan en een speeltuinen-tocht van verschillende speeltuinen in de buurt van Sportstuif. Er werden verschillende spelletjes gespeeld buiten en ook binnen hebben we ons goed vermaakt.

Verder hebben we in de vakantie ook nog creatieve activiteiten gedaan zoals een workshop zeepjes maken en een workshop vogelhuisjes schilderen. Naast al de sportieve activiteiten vallen de creatieve activiteiten ook goed in de smaak bij de kinderen, erg leuk om te zien.

We hebben er zin in om alle kinderen weer te zien na de vakantie! Tot snel!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach