Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

We mogen weer aan de slag bij Sportstuif!

We mogen weer! Eindelijk mogen we de kinderen vanuit Sportstuif Veldhoven weer uit school gaan halen. De afgelopen tijd hebben we bij Sportstuif in Veldhoven een aantal keren noodopvang verzorgd voor kinderen van ouders met vitale beroepen. Hierdoor hebben we gelukkig nog met een aantal kinderen lekker kunnen sporten en spelen!

Helaas hebben we de kinderen van de BSO een lange tijd niet in het echt kunnen zien, maar gelukkig hebben we wel heel veel foto's en filmpjes ontvangen van ouders! We hebben bij Sportstuif bewust gekozen om regelmatig contact te hebben met ouders, zodat we nog veel mee kregen van de kinderen. Dit maakte de periode voor de pedagogisch medewerkers in Veldhoven een heel stuk leuker! Ook hebben we tijdens de Coronaperiode een bezoekje gebracht aan de kinderen van Sportstuif. We brachten leuke gymtassen mee met hierin een frisbee, kleurplaten en een geschreven kaart. De kinderen van de naschoolse opvang in Veldhoven vonden het super!

Op maandag 11 mei was het dan eindelijk weer zo ver! De eerste groep mocht weer opghaald worden door ons. Tijdens de weken dat de opvang dicht was, hebben de juffen en meesters van Sportstuif niet stilgezeten. Er zijn gave sportprogramma's ontwikkeld en de start van de BSO was al langere tijd goed voorbereid. Zo zijn we op een hele fijne manier van start gegaan!

De eerste 2 dagen bij Sportstuif Veldhoven waren mega leuk. De kinderen waren blij om weer te kunnen sporten en spelen met vrienden en vriendinnen. De twee populairste activiteiten waren toch wel Picoo en voetballen. Het was heerlijk om weer lekker te kunnen rennen op de velden van Basko.

Op naar nog meer sportieve leuke weken bij BSO Sportstuif!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach