Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verjaardagen, Levend stratego en Buskruit- Week 38

Maandag 19 september

We begonnen de nieuwe week met een jarige. Nadat we met z’n allen hadden gezongen, werd er getrakteerd op waterijsjes.Toen iedereen deze op had, was er genoeg energie voor een spelletje!

De kinderen tot en met groep 4, speelden tikkertje. Er waren twee tikkers, deze moesten elkaars hand vasthouden terwijl ze de andere kinderen gingen tikken. Waren twee andere kinderen getikt, moesten zij ook elkaars hand vasthouden en werden ze ook tikker! Je was gewonnen wanneer je als laatst overbleef en dus geen tikker was geworden!

Met de andere kinderen speelden we handbal. Dit deden we in vier groepen, zodat we een kleine competitie konden spelen. Wie als eerste twee punten scoorden, had gewonnen. Daarna moesten de andere teams tegen elkaar!

Een goede start voor deze sportieve week!

 

Dinsdag 20 september

Nadat iedereen aangekomen was op Sportstuif en iedereen fruit had gegeten, was het tijd voor een stoer spel! We speelden vandaag ‘levend stratego’!

De bedoeling is dat je de vlag van het andere team vindt. Iedereen krijgt een kaart met een rank op. Wanneer je getikt wordt of je tikt iemand, laten jullie je kaarten zien. Diegene met de hoogste rang, wint. De ander geeft zijn/haar kaart af. Wanneer de kaarten van het andere team op zijn of je hebt de vlag gevonden, ben je gewonnen!

Dit spel hebben we lang gespeeld. Na het koekje waren al snel de ouders er!

 

woensdag 21 september

Vandaag waren we gezellig samen bij Basko. Het was mooi weer dus hebben heel de dag buiten kunnen spelen! Eerst hebben we samen geluncht en natuurlijk fruit gegeten.

Hierna speelden we ‘Mario-trefbal’. De spelregels zijn het zelfde als trefbal, de variant hierop is dat je punten kan scoren. Met deze punten kan je iets kopen. Bijvoorbeeld, wanneer je 10 punten hebt, mag je een speler kopen van de andere kant. Wanneer je 15 punten hebt, mag je een hoepel over de middellijn leggen en daar in gaan staan. Wanneer iedereen van het andere team is afgegooid, ben je gewonnen! Hierna heeft iedereen nog vrij kunnen spelen in de zon

 

donderdag 22 september

Vijf geluksvogels vandaag. Zij hadden studiedag. Om de dag rustig te starten, hebben we eerst een film gekeken en lekker fruit gegeten (stiekem ook nog een koekje). Hierna zijn we samen met de Sportstuif van Valkenswaard naar speeltuin Geenhoven gegaan. Iedereen heeft hier leuk kunnen spelen!

Aangekomen bij Rood-Wit heeft iedereen de boterhammen opgegeten en als snel waren alle andere kinderen er. Het was vandaag prachtig weer en daar werd goed gebruik van gemaakt, het is immers bijna herfst. De activiteit van vandaag was Buskruit. Kort uitgelegd: verstop jezelf en probeer de bal weg te trappen voor je gevonden wordt!

 

vrijdag 23 september

Alweer bijna weekend! Vrijdag wil zeggen, gezellig samen boterhammen eten  en spelletjes spelen.We speelden vandaag duotikkertje. We beginnen met twee tikkers, zij houden elkaars hand vast en proberen samen een ander kindje te tikken. Wanneer je getikt wordt, hou je ook elkaars hand vast. Zo komen er steeds meer tikkers bij en wordt het moeilijk om te winnen.

Ook werd er vandaag veel gevoetbald en gespeeld met Lego!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach