Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Tikspelletjes, krabbenvoetbal en vliegtuigjes maken- Week 36 2022

We zijn weer begonnen! De eerste schoolweek stond voor de deur, wij hadden er weer veel zin in om de kinderen te zien. Ook bij Sportstuif Veldhoven weer een beetje een nieuwe start, hier een daar een nieuwe collega. De dag begint rustig met wat fruit en ranja en daarna werd er lekker door alle kinderen gespeeld. Het was vandaag nog lekker zonnig dus buiten was er veel te beleven. We hebben allemaal fijn kunnen bijpraten, over de vakantie en over de eerste schooldag, wat best even weer wennen was voor iedereen.

 

Na een rustige opstart van de maandag zijn we deze dinsdag weer begonnen om een activiteit uit te voeren waarbij iedereen weer leuk meedoet. De activiteit van vandaag is een tikspel met meerdere vormen erin. Er waren 2 kleuren lintjes. Als je een geel lintje om had, mocht je alle kinderen op een normale manier tikken. Als je het rode lintje om had, mocht je alleen op de voeten tikken en nergens anders. Het veld waarin ze mochten komen, was het 16 meter gebied op een voetbalveld. De kinderen daagden elkaar lekker uit om op de voeten getikt te worden en vervolgens aan de kant te springen. Erg grappig om het te zien hoeveel verschillende manieren kinderen elkaar proberen te tikken op de voeten. Een leuk afwisselend spel waarbij alle kinderen super mee konden doen.

 

 

Op woensdag hebben we gezellig samen geluncht bij Basko, hierna de andere kinderen van school gehaald die later klaar waren.De activiteit vandaag was 'krabbenvoetbal', iedereen deed fanatiek mee! Krabbenvoetbal wil zeggen dat je op handen en voeten moet lopen met je buik omhoog, hierna deden we spinnenvoetbal en gewoon voetbal.Na het drukke spelen hebben ze natuurlijk een waterijsje verdient, wat een geluksvogels!

 

We begonnen de donderdag net zoals een andere dag. Eerst de kinderen ophalen, daarna lekker ranja drinken met wat stukjes fruit erbij om te smikkelen. De andere kinderen die er al waren, gingen lekker buitenspelen, tekenen, voetballen en andere activiteiten uitvoeren die ze zelf hadden verzonnen. Rond de klok van 4 uur heeft onze collega Michelle alle kinderen bij elkaar geroepen om een activiteit te doen. Wat is de activiteit van vandaag? Verlostikkertje. Er worden 2 tikkers uitgekozen die met een collega meegaan om niet te weten welke kinderen de verlossers zijn. Door Michelle werden er verlossers uitgekozen. Na het seintje mochten de tikkers te kinderen gaan tikken. Als je getikt was moest je met je hand omhoog gaan staan en de verlosser moest op de hand tikken en dan mocht je weer meedoen. Leuk spelletje. De kinderen vonden het ook erg leuk om te doen.

 

 

De eerste schoolweek is weer bijna voorbij, maar nog niet helemaal! Deze vrijdag middag heeft iedereen heerlijk gespeeld, afwisselend van binnen naar buiten tussen de regenbuien door. De kinderen van Basko kwamen hier gezellig op bezoek en iedereen speelde gezellig met elkaar. De vliegtuig vouw kunsten kwamen weer naar boven en werden de mooiste vliegtuigjes gemaakt. De voetballen en trefballen kwamen nog even tevoorschijn waar leuke spelletjes mee zijn gespeeld. Alle kinderen hebben de eerste week weer overleefd, wat zullen ze heerlijk slapen. Volgende week weer een nieuwe week met verschillende leuke activiteiten, maar nu eerst bijkomen in het weekend!

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach