Flexibel, kleinschalig, sportief, prettige communicatie 👍

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sporten in de dome! bouwen, schildpad-tikkertje - Week 3 2022

Maandag 17 januari
Vandaag bij Sportstuif Veldhoven Rood – Wit hebben wij binnen en buiten gespeeld. Binnen hebben wij getafeltennist en buiten hebben wij rovertje gespeeld. Het spel wordt gespeeld door twee groepen: groep 1: de rovers en groep 2: de beveiligers. De beveleiligers mogen niet in de kluis komen en de rovers mogen alleen maar roven van de kluis.In de kluis ben je nog veilig maar buiten de kluis niet. Word je getikt door de beveiliger dan moet je de geroofde voorwerpen weer inleveren. Naast deze activiteiten werd er ook gevoetbalt en getennist op de voetbalvelden. Bij Basko hebben we vandaag gebruik mogen maken van de dome.. de grote witte tent op het hockeyveld. Hoe leuk is dat!! We hebben in de dom gevoetbald, gerend, gedanst en geturnt zelfs. We hebben ook met zijn alle bevrijdingstikkertje gespeeld met verlossers. Met een lekker muziekje hebben we ons goed vermaakt en daarna hebben we nog buiten gespeeld ook. Het was een top dag en heerlijk weer 😊

Dinsdag 18 januari
Het was prachtig weer vandaag en daarom zijn we lekker naar buiten gegaan. Bij Rood-Wit hebben we veel verschillende balsporten gedaan waaronder ook trefbal. In twee teams tegenover elkaar probeer je de pionnen van het andere team om te gooien. Heeft één team alle pionnen van de tegenstander omgegooid, dan heeft dat team 1 punt verdiend. Vandaag hebben we bij basko lekker veel buiten kunnen spelen, het was lekker weer. Met alle kinderen samen hebben we een tikspel gespeeld, waarbij je als een schildpad moest gaan liggen als je af was (op je rug met je armen en benen in de lucht). Je was weer vrij als andere kinderen je buiten het veld hadden getild. Een tikspel met ook wat samenwerking dus!

Woensdag 19 januari
Wat een geluk dat we alweer gebruik mochten maken van de dome! Juf Joyce had unihockey-sticks meegenomen. Nu konden we echt zaal-hockeyen, super gaaf. We hadden twee teams gemaakt en wedstrijdjes gespeeld op het grote veld. Daarna hebben we ook nog tikkertje gespeeld en gevoetbald. Wat een heerlijke middag weer.
 

Donderdag 20 januari
Vandaag waren we niet bij Rood-Wit maar met zijn alle bij Basko, super gezellig. Nadat we met z’n alle fruit hadden gegeten zijn we naar de dome gegaan om lekker te bewegen. We hebben gevoetbald, heel veel rondgerend en leuke tikspellen gespeeld. Aan het einde van de middag hebben we binnen tafelvoetbal gespeeld en verschillende spelletjes 😊 Het was weer een hele gezellige en sportieve middag met zijn alle bij Sportstuif Veldhoven!

Vrijdag 21 januari
Nadat we met een paar kinderen boterhammen gegeten hadden, zijn we de rest van de kinderen gaan ophalen. Ook vandaag hebben we weer heerlijk gespeeld met zijn alle. We hebben hutten gebouwd, met de Kapla blokken hele hoge torens gemaakt en ook tafelvoetbal gespeeld. Daarna zijn we weer naar de dome gegaan om lekker rond te kunnen rennen en voetballen. Toen de hockeytrainingen begonnen zijn we buiten verder gegaan met voetballen en hockeyen. Na al dat sporten hebben we met z'n alle nog wat gedronken en nog meer fruit gegeten. Wat een heerlijke dag om de week mee af te sluiten! 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach