Sinds korte tijd gaat mijn dochter naar de sportstuif. Ze vind het daar helemaal geweldig. Lekker buiten spelen, sporten, bomen klimmen en hutten bouwen en met echt slecht weer lekker binnen ravotten, dansen, spelletjes spelen en knutselen. Vrij om eigen keuzes te maken en genoeg plek voor iedereen. Hele fijne begeleiding, weten wat ze doen en zien elk kind. Goede communicatie en zeer flexibel in de mogelijkheden. Echt een aanrader!!!!!

Silvia Silvia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Samen bij Sportstuif

Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve basisschooljeugd in gemeente Veldhoven!

Naast de buitenschoolse opvang kunnen kinderen ook regelmatig op andere manieren kennis komen maken met Sportstuif. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten tijdens vakanties en op woensdagmiddagen. Kinderen kunnen kosteloos deelnemen aan de activiteiten en mee komen doen met de sport- en spelactiviteiten die we aanbieden.

Lijkt het je leuk om kennis te komen maken met BSO Sportstuif in Veldhoven? Meld je dan snel aan voor de diverse activiteiten.
Klik hier voor de activiteiten



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach