Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ratten en raven, dansen en hutten bouwen aan de bosrand in week 15 - 2021

We hebben een super leuke week gehad bij Sportstuif Veldhoven en kregen ook nog eens het nieuws dat de BSO vanaf 19 april weer open mocht! Dit was voor ons en alle ouders en kinderen natuurlijk super om te horen! Afgelopen week hebben we lekker veel buiten gespeeld en onder andere ratten en raven gespeeld, veel gedanst en hutten gebouwd! Lees je weer mee?

Maandag
Vandaag stond het spel auto tikkertje op de planning. De planning van Sportstuif varieert tussen heel veel verschillende activiteiten. Het kunnen sporten zijn, zoals hockey, voetbal en tennis, maar ook tikspellen of andere spelletjes met verschillende materialen. We leggen je graag uit hoe auto tikkertje moet! Vier kinderen zijn de tikkers (auto’s) en dragen een lintje, de andere kinderen zijn de lopers. De tikkers staan op een lijn. Bij het startsignaal proberen de kinderen naar de overkant te lopen zonder getikt te worden. De tikkers moeten op de lijn blijven. Als je getikt bent leg je een blokje in de hoepel van de tikkers. Wanneer je de overkant wél hebt behaald zonder getikt te worden, leg je een blokje in de hoepel van de lopers. Als alle blokjes op zijn wordt er geteld wie de meeste blokjes heeft, de lopers of de auto’s. De kinderen vonden het erg leuk om te spelen! Daarom hebben we het ook ruime tijd gespeeld.

Wist je trouwens al dat we bij onze BSO in Veldhoven ook Peutergym verzorgen? Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie.


Dinsdag
Op dinsdag waren er dertien kinderen bij de noodopvang van Sportstuif Veldhoven. Een leuke groep, waardoor we de activiteit ook wat grootster konden spelen. We hebben het spel ratten en raven gespeeld. Dit wordt altijd erg goed ontvangen door de kinderen. Het is ook wel een beetje spannend soms.. Meester Pim vertelde een fantasie verhaal aan de kinderen. Ze stonden in twee rijen tegenover elkaar. In de ene rij stonden de ratten en in de andere rij de raven. Tijdens het verhaal van Pim komen de woorden ratten en raven voor. Wanneer het woord ratten wordt genoemd moeten de ratten gaan rennen en de raven proberen de ratten te tikken. Wanneer het woord raven wordt genoemd, gaan de raven rennen en moeten de ratten ze proberen te tikken. Wat hebben we gelachen en flink gerend! Als volgende week iedereen weer mag komen, wille we dit zeker nog eens gaan doen!


Woensdag
De kinderen van de woensdag vinden het erg leuk om te dansen. Met onze nieuwe muziekbox is dat natuurlijk ook super gaaf. We hebben verschillende dansjes gedaan van Kinderen voor kinderen. Ook hebben we stopdans gespeeld. Super leuk was dat! Na al dat dansen was het tijd voor iets rustigs. We hebben spelletjes gedaan aan tafel en gepuzzeld. Soms moeten we ook even uitrusten van al dat sporten en spelen. Het uitrusten duurde vandaag niet zo lang, want al snel wilde de kinderen weer op het springkussen. Deze hebben we toen opgezet en er verstoppertje in gespeeld. Het was weer een leuke woensdagmiddag!


Donderdag
Op donderdag hebben we gehockeyd en gevoetbald met de kinderen. Het leuke van de activiteiten bij Sportstuif is, is dat de juffen en meesters op de groep ook altijd meedoen. Dit doen we uiteraard bij de grote activiteit, maar ook tijdens vrij spel momenten doen we mee met de kinderen. Op deze manier kunnen kinderen die bijvoorbeeld willen oefenen met tennis, hockey of voetbal dit tijdens vrij spel momenten extra oefenen. Kinderen ervaren dit als erg leuk!


Vrijdag
Vandaag zijn we de middag gestart met dansen. Even de heupen lekker los! Het was prachtig weer, dus zijn we met alle kinderen naar de achterkant van de velden gelopen en hebben we hier een hut gemaakt. Hoe gaaf is het dat we in de natuur hutten kunnen maken bij Sportstuif? We zijn zo blij met ons ruime terrein waar heel veel mogelijkheden zijn om van alles en nog wat te ondernemen! We hebben ook nog in de hut gespeeld, namelijk politie en boefje. Juf Rachelle was de boef en de kinderen de politie. Wat een lol hebben we gehad!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach