Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerf spel, buikschuiven en een leuke Sjors Sportief middag in week 24-2021

Weer zo'n geluk met het fijne weer! Zoals jullie weten zijn we bij onze sport bso het liefst buiten, dus met deze temperaturen zijn we bij Sportstuif erg blij. Ook de waterspelletjes vielen deze week weer goed in de smaak. Naast het spelen met water hebben we een gaaf Nerf spel gespeeld en hadden we een leuke Sjors Sportief middag! Lees je weer mee met nieuwe blog van Sportstuif Veldhoven?

Maandag 14 juni
We zijn de week gestart met weer een leuk activiteitenprogramma. Zo hebben we fijn gevoetbald bij Rood-Wit en gingen we buikschuiven bij Basko. Ook is er gezellig gespeeld in het speeltuintje en hebben we een activiteit gedaan waarbij de kinderen goed moesten samenwerken.

Dinsdag 15 juni
Als we de kinderen ophalen uit school vragen ze al direct wat we vandaag gaan doen voor activiteit. Toen we zeiden dat er een Nerf game op het programma stond waren er alleen maar blije gezichtjes. Dat is toch ook super gaaf om te gaan doen bij de BSO? Na het fruit eten hebben we de ruimte verbouwd, zodat er genoeg ruimte was. We hebben twee teams gemaakt, de Nerf pistolen uitgedeeld en uiteraard veiligheidsbrillen opgezet. De kinderen moesten allemaal achter hun eigen lijn gaan staan en toen kon het spel beginnen! Het moeilijke is dat je de tegenstander probeert te raken, maar ook de pijlen van de tegenstander moet ontwijken. Elkaar aanmoedigen en teamwork was weer erg belangrijk. De kinderen van Sportstuif vonden het een super gave activiteit om te doen! Ook was er vandaag zoals iedere middag weer ruimte voor vrij spel. Sommige kinderen kozen voor een potje voetbal op het veld en anderen wilde lekker spelen met het poppenhuis. Voor iedere leeftijd is er wel iets te beleven bij Sportstuif Veldhoven.


Woensdag 16 juni
Op woensdag stond er een Sjors Sportief middag op de planning. Naast de kinderen die er al waren bij Sportstuif sloot er nog een leuke groep aan om eens te ervaren hoe het is bij onze sport BSO. Vooraf konden de kinderen ingeschreven worden. Er stond Archery tag, een leuk waterspel en Picoo op het programma. Na de spelletjes mochten de kinderen nog fijn spelen op ons sprinkussen. Tijdens Archery tag was het de bedoeling om met de pijl een voorwerp om te schieten. Het tweede spel was proberen meester Lex te raken. Bij het waterspel hadden we een parcours uitgezet en deze moest afgelegd worden met een bekertje water in de hand. Welk team aan het einde het meeste water in de bak had, had gewonnen. Het is gelijk spel geworden, want er zat bij allebei precies evenveel water in de bak! We sloten de activiteiten af met het spelletje zombierun van Picoo. Een leuk tikspel, waarbij in het begin één Picoo groen kleurt en het de bedoeling is om zoveel mogelijk andere Picoos ook groen te maken. We kijken bij Sportstuif terug op een leuke Sjors Sportief middag! De kinderen, juffen en meesters hebben genoten!




Donderdag 17 juni
Vandaag was het een warme dag, dus de kinderen hadden hun zwemkleding weer bij. We hebben fijn met water gespeeld om af te koelen en weer gegleden over de buikschuifbaan. Die zal de komende tijd ook nog veel gebruikt worden, want wat is er nou ook leuker dan dat? We hebben er vandaag voor gekozen om geen fanatieke sportactiviteit te gaan doen, omdat het hier te warm voor was. De kinderen mochten zelf kiezen of ze met water gingen spelen of rustig een spelletje wilde spelen bijvoorbeeld. Er is ook een groep binnen gaan knutselen, armbandjes maken en hutten bouwen. Op donderdag eten er ook een aantal kinderen bij Sportstuif en brengen wij ze naar de training. Ouders halen dit soms net niet, dus wij zorgen er dan graag voor dat kinderen hun sport kunnen blijven beoefenen. Zo brengen we kinderen naar Cardo of gaan ze vanuit Sportstuif door voetballen bij Rood-Wit of hockeyen bij Basko.

Vrijdag 18 juni
De kinderen vonden het leuk om vandaag te starten met verstoppertje over het hele terrein. De juf moest gaan zoeken. Natuurlijk werden er de moeilijkste plekken gekozen achter de goals, in de struiken en bij het tennisveld. Als we verstoppertje over het hele terrein spelen ben je flink in beweging, want dit is nogal groot. Het was erg leuk om te doen! Na verstoppertje hebben we een hele grote bak met water gevuld, want de kinderen vonden het fijn om even af te koelen. Ook hebben we de sjoelbak buiten neergelegd om eens een potje ouderwets te gaan sjoelen. Sommige kinderen hadden dit nog nooit eerder gespeeld, dus het was leuk om dit uit te leggen. We sloten de middag af met het kaartspelletje Uno. We hebben weer genoten van een leuke week bij Sportstuif Veldhoven!

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach