Super leuke en gezellige Sport BSO!

Salina Salina
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie 2021/2022

Dinsdag 28 december
Ondanks het slecht weer buiten hadden wij toch nog eventjes lekker buiten kunnen gespeeld. Tijdens het regen zijn wij terug naar binnen gegaan en daar hebben wij diverse activiteiten gedaan. Onder anderen: tafelvoetbal, dansen, films gekeken, sjoelen en voetbal. Het was een fijne dag met leuke activiteiten.

Woensdag 29 december
Het is een rustige week tijdens deze kerstvakantie en daarom is Sportstuif Son en Breugel vandaag bij ons op bezoek geweest. We zijn samen naar de kinderboerderij geweest en hebben een pratende vogel eten mogen geven. Dat was superleuk! Daarna hebben we in de speeltuin gespeeld en toen zijn we teruggegaan naar Sportstuif. Daar hebben we samen boterhammen gegeten en fruit. ’s Middags begon het te regenen dus hebben we binnen hutten gebouwd.

Vrijdag 31 december
Ook vandaag was het weer lekker rustig bij sportstuif Veldhoven. In de ochtend zijn we begonnen met hutten bouwen, hier hebben we ons een paar uurtjes mee vermaakt, het was zo leuk! We hebben vadertje en moedertje in de hutten gespeeld. Daarna zijn we boterhammen gaan eten, ook dat kon natuurlijk niet zonder de nodige pret! In de middag hebben we nog gepuzzeld, gevoetbald en om de dag af te maken hebben we nog een film gekeken. Een hele gezellige afsluiter van de week, maar ook van het jaar 2021!

Dinsdag 4 januari
Vandaag bij sportstuif Veldhoven hebben wij verschillende activiteiten gedaan zoals tafelvoetbal, Diego Bingo en gehockeyd op de mini veld. Ondanks het regenachtige weer was het een fijne sportmiddag bij sportstuif Veldhoven.

Woensdag 5 januari
We zijn vandaag begonnen met tafelvoetbal om vervolgens lekker naar buiten te gaan. We hebben trefbal gespeeld op het kleine veldje bij Basko en daarna nog een paar potjes voetbal gespeeld. Het was weer een sportieve maar hele gezellige middag bij Sportstuif Veldhoven!


Donderdag 6 januari
Het was een klein groepje vandaag bij Sportstuif maar daarom was het niet minder gezellig. Op de grote tennisbanen hebben we een groot deel van de ochtend getennist. Na het fruiteten zijn we Kolonisten van Catan gaan spelen. Een leuk spel waar je goed bij moet nadenken. Na het boterhammen eten zijn we weer gaan tennissen, blijft een leuk spelletje! De rest van de middag hebben we JUST DANCE gespeeld, wauw wat kunnen jullie allemaal goed dansen zeg! Vandaag was een gezellige en actieve dag.

Vrijdag 7 januari
Vandaag bij sportstuif Veldhoven waren wij met vijf kinderen. Wij zijn de dag rustig begonnen met puzzelen en vervolgens gingen we naar buiten om te voetballen en tik-rugby gespeeld. Toen we het koud kregen gingen wij terug naar binnen en hebben we een lekker warm kopje thee gedronken. Daarna gingen wij naar het Phillips van Lennep park in Eindhoven, de kinderen vonden het erg leuk en hebben zich goed vermaakt in de speeltuin! Om het weekend goed te beginnen gingen wij levend ganzenbord spelen. De dag stond goed volgepland maar het was een actieve en hele leuke dag bij Sportstuif Veldhoven.



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach