De kinderen vinden het er super, lekker actief bezig zijn maar ook voldoende ruimte om binnen hutten te bouwen en te kleuren/knutselen. Zeker een aanrader!

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De scholen zijn weer begonnen!

Wat hebben we genoten van de zomervakantie bij Sportstuif. Deze staan altijd bekend om dagen vol sport, spel, plezier en heel veel uitstapjes. Zo zijn we bijvoorbeeld naar de Zoo in Veldhoven geweest, We-Jump en Monkey Town. Daarnaast stonden er dagelijks spelletjes met water op planning.

Veel kinderen zagen we afgelopen maandag weer voor het eerst na 6 weken. Vol leuke vakantieverhalen! De kinderen van Sportstuif Veldhoven hadden energie voor 10, dus we hebben heel de middag op het veld gestaan. Juf Shauni had leuke spellen voorbereid en ook hebben we weer spellen mogen testen voor Picoo.

Wist je trouwens dat we vanaf volgende week iedere maandag en donderdag ook te vinden zijn bij voetbalclub Rood-Wit? We gaan uitbreiden!! Hierdoor kunnen we in Veldhoven nog meer jeugd een leuke middag bezorgen op het gebied van sport en spel. We hebben er ontzettend veel zin in!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach