Heerlijk buitenspelen, binnen knutselen of sporten! Leuke vlotte en sportieve begeleiders. Kinderen vermaken zich hier super!!

Maaike Maaike
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Veldhoven

Maandag en dinsdag is Sportstuif Meerhoven met de kinderen bij ons geweest. Deze twee dagen stond de favoriete activiteit lasergamen op het programma. De hele BSO locatie werd omgetoverd. Er weren schuilplekken gemaakt en grote hutten. Tijdens het spel ging het er fanatiek aan toe. Zoals jullie weten hebben we bij onze buitenscholse opvang locatie in Veldhoven een prachtig terrein met veel mogelijkheden om buiten te spelen. Tussen de buien door hebben we ook nog goevetbald en verschillende tikspellen gedaan.

Op woensdag stonden er bokslessen op het programma. Juf Roos van Sportstuif Meerhoven heeft de kinderen allerlei technieken aangeleerd. Wat hebben we toch sterke en fanatieke kinderen bij Sportstuif!
Eigenlijk zouden we donderdag naar de nieuwe Sportstuiflocatie in Valkenswaard gaan voor een sportdag. Helaas liet het weer dit niet toe. Natuurlijk hebben de meesters en juffen van Sportstuif dan altijd een alternatief programma. Dit keer kozen we voor Monkey Town. De kinderen vonden het fantastisch! Lekker klimmen, klauteren en uitrazen.

Vrijdag zijn we met de BSO groep naar de Urban Sports Experience gegaan, een sportdag met allemaal vette sporten, georganiseerd door onze partner Leef! Geldrop-Mierlo. Bij deze sportochtend hebben de kinderen van alles gedaan: skateborden, klimmen en klauteren, surfen, bootcampen en archery-tag. Een super leuke afsluiting van de vakantie! 

Ben je benieuwd naar de foto's en video's van de carnavalsvakantie bij BSO Sportstuif? Bekijk deze dan hier!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach