Leuke Buitenschoolse Opvang, waar extra aandacht besteed wordt aan bewegen en spel met de kids!

Pim Pim
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie! - Week 9 2022

Maandag 28 februari
De carnavalsvakantie is begonnen en natuurlijk vieren wij dan ook carnaval bij Sportstuif Veldhoven! In de ochtend hebben we lekker binnen gespeeld, geknutseld en hadden we het springkussen opgezet. Sportstuif Son en Sportstuif Best waren bij ons op bezoek om mee carnaval te vieren en gezellig bij ons te spelen. Iedereen was erg mooi verkleed van dinosaurussen tot prinsessen! In de middag hebben we een broodje knakworst gegeten en daarna zijn we lekker buiten gaan spelen want de zon scheen 😊 Buiten hebben we verschillende tikspellen gespeeld maar ook lekker in de speeltuin gespeeld. De dag hebben we afgesloten met de film Cars kijken.

Dinsdag 1 maart
Nadat we fruit hebben gegeten vanmorgen zijn we lekker naar Ballorig gegaan om lekker te spelen en rond te rennen. Bij Ballorig zijn we van de glijbaan geweest, hebben we in de ballenbak gespeeld en in de toestellen geklommen. Toen we terug bij Basko waren hebben we samen boterhammen gegeten en daarna zijn we lekker naar buiten gegaan. Daar hebben we gehockeyd en in de speeltuin gespeeld. Halverwege de middag hebben we nog lekker fruit gegeten en daarna nog wat lekkers tijdens het spelen. Aan het einde van de middag zijn we binnen hutten gaan bouwen en hebben we nog geknutseld. Het was een gezellige tweede dag van de carnavalsvakantie bij Sportstuif.

Woensdag 2 maart
Vandaag bedachten wij spontaan om lekker naar DippieDoe te gaan met Sportstuif Best en Sportstuif Son. We zijn na het fruiteten gezellig richting die kant gereden om daar lekker te gaan spelen deze ochtend. We hebben ons goed vermaakt deze ochtend en toen we terug waren bij Sportstuif hebben we gezellig samen boterhammen gegeten. Omdat het zo’n lekker weer was zijn we na het eten naar buiten gegaan en mocht iedereen zelf kiezen wat hij of zij graag wilde gaan doen. Vandaag hadden we ook nog een leuke knutselactiviteit, mozaïek. Wat was iedereen creatief en zijn er mooie knutselwerkjes uitgekomen! 😊

Donderdag 3 maart
Wij starten de dag gezellig met spelletjes te spelen en te knutselen en tekenen. Leuk om te zien hoe jong en oud zo gezellig met elkaar spelletjes kunnen spelen! De zon scheen al weer heerlijk dus na het fruit eten zijn wij naar buiten gegaan om daar verder te spelen. ’s Middags hebben we samen boterhammen gegeten en toen zijn we naar Best gegaan. In een gymzaal hebben we daar samen met Sportstuif Best en Sportstuif Son een Nerf-battle gedaan! Iedereen kreeg een Nerfpistool en een veiligheidsbril en wat was iedereen fanatiek! Wij hebben weer een leuke en actieve dag gehad!

Vrijdag 4 maart
In de ochtend zijn wij gaan bowlen, een leuke activiteit voor alle leeftijden. Het was even wennen en oefenen maar er zijn zelfs strikes gegooid!! Na het bowlen was het al weer tijd om boterhammen te gaan eten. Iedereen heeft lekker zitten smullen en weer nieuwe energie voor de rest van de middag. Omdat het zo’n lekker weer was zijn we naar buiten gegaan ’s middags en hebben we hutten gebouwd in de bosjes bij Basko. We waren eigenlijk nog niet klaar met spelen maar toen werden de meeste kinderen al weer opgehaald. Wat een leuke vakantie was het weer en we zien jullie volgende week weer bij Sportstuif! 😊



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach