Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

spellen-circuit, speeltuin kabouterdorp, voetbal, hockey,basketbal, monkeytown --- week 29

Maandag 17 juli

De allereerste dag van de zomervakantie is aangebroken bij Sportstuif Veldhoven RKVVO!
De kinderen werden in de ochtend allemaal lekker vrolijk gebracht, in de ochtend begonnen we met ons eerste fruitmoment. Daarna zijn we lekker naar buiten gegaan en speelden we een leuk spellen-circuit. Alle kinderen vonden dit onwijs leuk! Weet je waarom? We hadden vandaag twee kinderen die graag alles wilde voorbereiden, van het opbouwen van de activiteit tot het maken van de prijsjes, alles hebben ze zelfstandig bedacht en uitgevoerd!
Hierdoor vonden alle andere kinderen het natuurlijk extra leuk!
In de middag lekker met zijn alle geluncht, om vervolgens in de namiddag naar de speeltuin Kabouterdorp te gaan, wat een gave speeltuin met vele verschillende dingen te doen! Zo hebben we lekker geschommeld, hebben we van veel glijbanen gesjeesht en hebben we een potje midgetgolf gespeeld. Dit was een geslaagde dag!

 

Dinsdag 18 juli

Vandaag was het weer een heerlijke dag om lekker buiten te spelen! De eerste kinderen werden alweer lekker optijd gebracht! Vandaag was het ook de eerste dag van onze nieuwe collega Rick! Eindelijk ook een man in ons team, super fijn voor de jongens! In de ochtend aten we lekker wat fruit, vervolgens gingen we lekker aan de slag met verschillende soorten sporten, zo deden we verschillende soorten spellen met o.a. hockey en voetbal. In de middag weer gezellig lunchen met zijn alle. Na de lunch is het altijd een beetje rustiger, iedereen is een beetje moe en neemt hier en daar zijn rust momenten. In de namiddag hebben de meeste kinderen lekker gekleurd en knutselwerkjes gemaakt en een aantal kinderen gingen lekker een filmpje kijken in onze heerlijke nieuwe zitzakken!

 

Woensdag 19 juli

(Ook) vandaag hadden we een meester en een juffrouw! Ze begonnen met een leuke opwarming, een openingsdans!
Alle spieren warm van de kinderen en daarna gaan we lekker aan de slag. We deden vandaag een spellen circuit. Het eerste spel was hockey, iedereen moest tegen elkaar spelen, super leuk!
Daarna deden we een voetbalwedstrijdje, ook hier deed iedereen leuk mee.
Als derde spel deden we een estafette en nog een basketbalspel. Als laatste spelletje was er pak-de-bal-af, helemaal zelf verzonnen door onze meester en juffrouw van vandaag!
Uiteraard had iedereen hierna enorme trek. Snel de handen wassen en aan tafel.
Na het lunchen speelden de kinderen nog een voetbaltoernooitje en eindigende we de dag met een film en een snoepje!

 



Donderdag 20 Juli

Net zoals de andere dagen wilde de kinderen graag zelf meester en juf zijn. Ze organiseerde weer veel verschillende spellen voor de ochtend. Basketbal, voetbal en hockey.
Deze week hebben we al veer verschillende sporten kunnen beoefenen door hen.
Na al deze spelletjes is het natuurlijk tijd voor lunch. Alle kinderen hadden enorme trek. Bij de lunch konden ze ook nog kiezen tussen chocomelk, fristi of melk.
In de namiddag speelde we omgekeerd verstoppertje. De regels zijn simpel: Eén iemand verstopt zich, en alle anderen moeten hem gaan zoeken.
Wanneer degene die verstopt zit, door iemand wordt gevonden, moet die persoon er óók bij gaan zitten. Het spel is afgelopen als iedereen er bij zit.
Hier hebben we ons heel de namiddag mee geamuseerd. Ook kwam ''juf'' Kim nog een leuke traktatie brengen voor haar verjaardag! De kinderen hebben nog een liedje gezongen en natuurlijk even gek gedaan!
In de namiddag kregen de kinderen nog een koekje en al snel waren alle mama’s en papa’s er!

   

Vrijdag 21 juli

Vandaag maar een klein groepje kindjes! Daarom zijn we lekker gaan spelen bij Monkey Town Valkenswaard!
We zijn lekker vroeg vertrokken naar Monkey Town, vandaag bleven alle kindjes alleen in de ochtend bij Sportstuif. We waren er lekker optijd, hoppa meteen van de glijbanen af. Daarna een potje voetballen in de pannakooi. Ook waren er een heleboel leuke klimgedeeltes! En natuurlijke te gekke trampolines! Verder konden we met een soort slee van een parcours af! Ook hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt, tussendoor lekker wat glaasjes ranja! Rond lunchtijd zijn we weer terug richting RKVVO gereden en iets later dan gebruikelijk gingen we lekker samen boterhammen eten!

 


Voor nu fijn weekend en tot maandag!
 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach