Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Spelen bij DSC, wafels versieren, Jumpsquare, snowglobes maken, water vuur spons --- week 52

Woensdag 27 december

Na een verlengd weekend is de vakantie nu echt begonnen! We zijn heerlijk rustig opgestart met alle leuke verhalen.
De kinderen hebben enorm van de kerst, het lekkere eten en de familie genoten.
Vandaag stond er weer een leuke dag op de planning. Er waren een aantal afmeldingen, dus we vertrokken na het fruit eten naar onze collega’s van sportstuif Eindhoven DSC
We hebben daar heerlijke wafels versierd, en natuurlijk opgegeten. Daarna hebben we fijn buiten gevoetbald. En daarna was het alweer tijd voor de lunch. In de vakanties regelen wij altijd de lunch.
We eten dan altijd gezellig met alle kinderen aan tafel. Veel kinderen kunnen hun boterhammen al zelf smeren en beleggen, maar bij de kleintjes helpen we altijd nog even een handje mee!
Na de lunch was het nog even kort tijd om vrij te spelen. Maar de kinderen waren allemaal door het dolle heen. Want we gingen naar Jumpsquare Eindhoven. Hier konden we een uur lang lekker onszelf uitleven op de vele trampolines, hindernissen en in de Ninja zone. Het was een mega geslaagde dag!
Toen gingen we weer terug naar RKVVO, speelden we nog wat leuke bordspellen. En daarna werden alle kindjes rustig aan weer opgehaald.

  


Donderdag 28 december

Vandaag mogen we gezellig bij Sportstuif Veldhoven Basko spelen. Dit is natuurlijk super leuk want daar hebben ze buiten klimtoestellen! Hier hebben we bijna heel de dag fijn op gespeeld.
De eerste activiteit van vandaag is snowglobes maken met onze eigen foto! De glazen potten zijn mooi geverfd maar we houden wel een klein gaatje over zodat we de foto nog kunnen zien.
In de glazen pot doe je een beetje water en glitters en zo krijg je een eigen snowglobes!
Hierna is het natuurlijk tijd voor boterhammen en vrij spelen, op de klimtoestellen natuurlijk!
De tweede activiteit spelen we in de Dome. Bij Basko staat er een super grote Dome waar we veel spellen in kunnen spelen. Vandaag spelen we water, vuur, spons.
Heb je een kaart met water dan versla je vuur. Heb je een kaart met vuur versla je spons. En heb je een kaart met spons versla je water. Welk team heeft er gewonnen?!
Hierna eten we fruit, kijken we gezellig een film en eten we de laatste kerstkoekjes op.
Een gezellige dag dus! Tot morgen.

  

Vrijdag 29 december

Het was weer een rustige dag op onze BSO. Maar niet getreurd, wel een super leuke!
We zijn namelijk na het fruit eten naar Geldrop gegaan. Daar was een mega leuk Springkussen festijn in de sporthal de Coevering!
Er stonden allerlei verschillende springkussens waar de kinderen zich helemaal konden uitleven.
Tussendoor hebben we lekker onze boterhammen gegeten, en toen hadden de kinderen weer genoeg energie om te springen! Het was heel gezellig, omdat er allerlei andere sportstuif locaties waren.
Daarna weer naar de BSO gereden, weer lekker fruit gegeten en toen hebben we nog allerlei gezelschapsspelletjes gespeeld. Het was een enorme geslaagde eerste week!

Wij wensen iedereen namens team Sportstuif Veldhoven RKVVO de beste wensen, en tot in het nieuwe jaar!
  



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach