Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Voetballen, sjoelen, tennistraining, skippyballenrace - Week-19

Maandag 8 mei
Het was een lekkere zomerse dag, na het ophalen van de kindjes en het eten van het fruit zijn we lekker naar buiten gegaan. We speelden samen voetbal, hebben veel geoefend en gespeeld met de tennispaal en hebben enorm veel gelachen. Ook speelde we een mini-toernooi met de sjoelbak waarbij we een enorm duidelijke winnaar hadden!
Na het eten van het koekje hebben we binnen een potje tafeltennis gespeeld en hebben we de dag lekker rustig afgesloten met onze mooie lego-trein.

  

Dinsdag 9 mei
Deze dag was het tegenovergestelde van maandag, veel regen en helaas niet echt buiten speel weer. Toch hebben we met de echte bikkels (in de regen) een lekker potje voetbal gespeeld en natuurlijk ook even in de pannakooi gevoetbald. Tijdens de hardere regen zijn we binnen verdergegaan met leuke spelletjes zoals scrabble, 4 op een rij, memory en zijn we heerlijk creatief bezig geweest!

 

Woensdag 10 mei
De woensdag begon heerlijk met een zelf meegebrachte lunch. Daarna zijn we buiten wat laagdrempelige spellen gaan spelen zoals een skippybal race, werpspellen en hierbij kwamen enorm leuke en uitdagende spelletjes aan bod. Wederom weer geoefend met de tennisbaal (dit is een schot in de roos geweest). Toen kwam helaas het noodweer, snel alles opgeruimd en gauw naar binnen. Gespeeld met de mooie vloerpuzzel van Frozen, mooie creatief gebouwd met onze lego doos en daarna even uitgerust op onze heerlijke voetbal zitzak. De dag afgesloten met wat mooie kleur en knutselplaten

 

Donderdag 11mei
Weer een heerlijk weertje om naar buiten te gaan met de kinderen.
Na het fruit eten en vrij spelen zijn we begonnen met het kat en muis spel, dit spel begreep iedereen erg goed en dit hebben we een aantal rondes erg leuk gespeeld! Daarna gingen we levend drie – op een rij spelen. Voor de jongere en buitenlandse kindjes was dit een beetje lastig, maar voor de grotere kinderen was dit een enorm leuk spel en dit werd dan ook erg fanatiek gespeeld! De activiteit werd afgesloten met een spannend potje ringwerpen met telkens een andere afstand tussen de materialen en de kinderen, en een andere opstelling. Erg leuk en uitdagend voor elk niveau!

 

Vrijdag 12 mei
We hebben nog geen kinderen die op vrijdag bij ons komen spelen.
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!

 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach