Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Viesland-lekkerland, tjoekbal, zeskamp, slagbal, tikkertje --- week 28

Maandag 10 juli

We zijn de week weer heerlijk begonnen met allerlei leuke spellen. Zo begonnen we de namiddag met viesland-lekkerland, dit is vooral bij de jongere kinderen één van de favoriete om lekker te kunnen uitrazen!
Verder speelden we verschillende balspelletjes, voetbal, tennis, hockey en deed iedereen na de activiteit lekker zijn of haar eigen ding.
We hebben genoeg sportspullen en voor ieder wat wils!
 

Dinsdag 11 juli 
Op de dinsdag hebben we al een lekkere grote groep kindjes. Hierdoor kunnen we fijn de groep opsplitsen in de oudere/jongere kindjes. Waardoor de activiteit voor iedereen leuker en uitdagender is!
Vandaag speelden we met de kleine kinderen kat en muis, zij vinden herhaling in spellen fijn en zo begrijpen zij steeds meer! 
Met de grote kinderen speelden we tjoek-bal, een leuk en uitdagend spel met een bal en een trampoline, je kunt hierbij veel varieren in speltypes en met regels en spelelementen! 
Dit was een super geslaagde dag!
 

Woensdag 12 juli
Afgelopen woensdag stond alweer de laatste woensdag middag activiteit van dit schooljaar op de planning!
We deden een leuke zeskamp met allerlei kleine spellen. Zo deden we: zaklopen, skippybalrace, funslang, vliegend tapijt en twister!
Hopelijk zien we jou volgend schooljaar weer bij onze woensdagmiddagen!

 


Donderdag 13 juli
Ook op de donderdagen hebben we al lekker veel kindjes die bij onze BSO komen! 
Ook op deze dagen kiezen we er weer voor om de groepen op te splitsen. Zo speelden we met de kleintjes allerlei varianten van tikkertje, zodat ze lekker kunnen rennen en gek kunnen doen!
Met de grotere kinderen speelden we slagbal, de regels en het speelveld aangepast op de grootte van de groep en lekker aan de slag gegaan!
En wat een genot om de kids zo te zien stralen wanneer ze een homerun rennen!

 


Vrijdag 14 juli

We hebben nog maar één kindje op vrijdag, zij komt gezellig spelen bij ons.
Sportstuif Veldhoven RKVVO heeft nog voldoende vrije plekken op woensdag en vrijdag. Wees er snel bij want de aanmeldingen gaan hard!
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!

 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach