Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Verstoppertje, toernooitje sjoelen, armbandjes maken, Speellandschap de Heiberg, WeJump --- week 30

Maandag 24 juli
De tweede week van de vakantie is van start gegaan! Helaas niet het weer waar we allemaal op gehoopt hadden voor de zomervakantie!
Tussen de buien door spelen we verstoppertje op het gehele terrein. Toen de regen het niet meer toeliet hebben we dit binnen voortgezet!
In de middag hebben we lekker samen boterhammen gegeten, even uitgerust en daarna hebben we een sjoel toernooi gespeeld en zijn een aantal kinderen heerlijk op de zitzakken boekjes gaan lezen en puzzels gaan oplossen!

  

Dinsdag 25 juli 
De ochtend zijn we heerlijk rustig begonnen. We zijn met zijn alle aan de slag gegaan om armbandjes te maken, dit was enorm leuk en er kwamen prachtige armbandjes uit. Sommige kinderen hebben er zelfs 3 gemaakt!
Daarna wat leuke spellen buiten op het veld, tikkertje, voetbal, basketbal. En toen.. tijd voor de lunch! Iedereen handjes wassen en aan tafel, onder het genot van heerlijke verhalen hebben we onze boterhammen gegeten.
In de middag zijn we vertrokken richting Speellandschap de Heiberg, wat een prachtig onderhouden speeltuin is dit! De kinderen konden zich heerlijk uitleven op de glijbanen, trampolines, en bij het zand/water gedeelte!
Daarna weer terug naar RKVVO en hebben we met een heerlijk zakje chips de middag afgesloten in onze eigen bioscoop met de film '' Bellinga's : huis op stelten!
Daarna kwamen ondertussen alle papa's en mama's!
 

Woensdag 26 juli
Helaas hadden alle kinderen zich vandaag afgemeld!

Donderdag 27 juli
Helaas was het weer enorm slecht. In de ochtend zijn we de dag lekker begonnen met een paar potjes Rollo (Yathzee met dieren)
We zijn na het fruit eten lekker met 2 volle auto's vertrokken naar Ballorig Veldhoven! Een heerlijke binnenspeeltuin voor jong en oud!
Wat hebben de kinderen zich hier heerlijk kunnen uitleven op alle glijbanen, in de pannakooi en op de trampolines! Heerlijk dat we in de vakantie's en met slecht weer genoeg opties hebben om te doen!
Helaas is het weer in de middag niet echt opgeknapt, daarom hebben we lekker (droog) binnen een tafeltennis toernooi gespeeld. Soms met, en soms zonder punten, maar altijd even fanatiek!

 


Vrijdag 28 juli

De laatste dag van de week alweer, dat gaat snel! Vrijdag hebben we alleen in de ochtend kinderen die komen spelen bij Sportstuif RKVVO. En… zij hebben geluk vandaag!
We starten de dag zoals gewoonlijk met fruit, zeker vandaag hebben we genoeg energie nodig!
Als al het fruit op is, gaan we naar We Jump in Helmond! Hier kunnen de kinderen een uur lang springen en oefeningen doen.
Na dit uur waren ze ook zeker moe! Onderweg naar huis vallen de kleinste in slaap en de grootste zingen nog gezellig liedjes.

Aangekomen bij Sportstuif eten we lekkere boterhammen en al snel zijn de mama’s en papa’s daar.

Fijn weekend en tot volgende week!

 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach