Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Speeltuinen, Monkey Town en knutselen - Week 18

Maandag 1 mei
De tweede week van de meivakantie is van start gegaan met heerlijk weer.
Omdat de locatie van RKVVO vandaag voor de eerste dag geopend is en we nog niet zoveel kindjes hebben zijn we lekker gaan spelen en de activiteiten mee gaan doen op de locatie Veldhoven Basko. In de ochtend hebben we lekker vrij gespeeld in de speeltuin, op de veldjes en hebben we mooie tekeningen gemaakt met stoepkrijt. In de middag hebben we een handmates knutselworkshop gevolgd bij thehandmates De kindjes mochten mooie bakjes versieren naar wens, ook mochten de kindjes zelf kaarsen maken, van het kiezen welke geur zij lekker vonden tot het zelf smelten en de vormpjes kiezen.

 

Dinsdag 2 mei
Het zonnetje scheen door de wolken heen. Lekker na het eten van het fruit vertrokken we met drie volle auto’s richting speelpark de splinter. Eenmaal aangekomen was het lekker druk en hadden we wat mooie picknicktafels gevonden om heerlijk de dag door te brengen. De kinderen hebben heerlijk vrij gespeeld met elkaar en andere kindjes, van blokken bouwen tot de grote glijbanen en natuurlijk het moddergedeelte met het vlot alles kwam aan bod. In de middag hebben we lekker boterhammen gegeten en als afsluiter natuurlijk een lekker koekje. Daarna weer terug naar de sportuif om de dag af te sluiten met een lekker potje voetbal en een rondje anne maria koekoek!

Woensdag 3 mei
Weer zo’n fijn weer, heerlijk in de meivakantie. Daarom besloten we er lekker op uit te gaan naar het bos. Eerst de ochtend gestart met wat fruit, en daarna met zijn alle op pad richting het bos. Hier kregen de kinderen de opdracht om takken te zoeken om te gebruiken voor de middag activiteit, met een paar leuke obstakels hebben we de boswandeling geslaagd afgerond. Hierna zijn we gezamenlijk naar de BSO teruggelopen, hebben we lekker boterhammen gegeten. In de namiddag zijn we aan de slag gegaan met de complimentenboom. Alle attributen die we in het bos hebben gevonden zijn gebruikt voor het maken van de complimentenboom. Hierin mochten de kinderen blaadjes hangen met complimentjes voor elkaar. Zie foto voor het eindresultaat.
Uiteraard de middag afgesloten met weer een lekker potje voetbal in het zonnetje.

 
 

Donderdag 4 mei
In de ochtend vertrokken we na het fruit eten met een lekker groot groepje kinderen naar Monkey Town Valkenswaard. Hier hebben we de ochtend lekker uitgeraasd op de vele glijbanen en speeltoestellen. Met bezwete hoofdjes zijn we teruggegaan naar de BSO. Hier hebben we lekker in het zonnetje boterhammen gegeten om levend stratego te spelen! Welk team kon als eerste de vlag vinden?

Vrijdag 5 mei
We hebben nog geen kinderen die op vrijdag bij ons komen spelen. Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer. Hopelijk tot snel!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach