Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Sneeuwballengevecht, sneeuwpoppen bouwen, hoepelpong, sleeën, wandeling --- week 3

Maandag 15 januari

We gaan weer een koude week tegemoet, en vandaag zelfs met sneeuw! We hadden nog even de tijd om buiten te spelen voordat we fruit gingen eten. Dit hebben we snel gedaan zodat we weer snel naar buiten konden. We hadden vandaag twee keuzes voor activiteiten in de sneeuw. De kinderen die wilden, konden een sneeuwballengevecht houden en probeerden elkaar met sneeuwballen te raken. De kinderen die iets rustiger wilden doen, konden samen sneeuwpoppen bouwen. We hebben een paar mooie sneeuwpoppen gemaakt die de hele week hebben gestaan!

Het was een leuke dag vol sneeuwpret waar we hopelijk nog langer van kunnen genieten.

Dinsdag 16 januari

De sneeuw ligt er nog, en dat betekent plezier! Vandaag hebben de kinderen weer genoeg met de sneeuw kunnen spelen, en hebben we normale spelletjes gespeeld als activiteit. Een groep ging hoepelpong spelen, waarbij je de bal in de hoepel van de tegenstanders moest gooien. Als de bal in de hoepel belandde, moest deze worden weggehaald. Welk team heeft als eerste alle hoepels weggespeeld!? De andere groep speelde "schipper, mag ik overvaren?" vanwege de nog aanwezige sneeuw en ijs. We moesten de regels aanpassen zodat rennen niet was toegestaan. De kinderen moesten creatief zijn in hoe ze de oversteek maakten, en dit ging natuurlijk ontzettend goed!

Weer een geslaagde dag waar we het beste van het weer hebben gemaakt.

Woensdag 17 januari 2024

Woensdag betekent lunchen op de BSO! Zoals altijd hebben we gezamenlijk onze lunch opgegeten voordat we aan de activiteit begonnen. Doordat we met minder kinderen zijn, kunnen we met de auto op pad, en vandaag zijn we naar de Hazewinkel gegaan. Daar hebben ze een leuke heuvel, en zijn we gaan sleeën! De kinderen vlogen van de heuvel af naar beneden, en iedereen kwam ontzettend ver! Dit was een superleuke activiteit waar we geen genoeg van konden krijgen!

Het was een ontzettend leuke dag, en we hebben er enorm van genoten!

Donderdag 18 januari

Vandaag was het weer een drukke donderdag met veel kinderen, en we hadden grote groepen voor de activiteit. Voor de verandering hebben we vandaag allemaal dezelfde activiteit gedaan: steen-papier-schaar estafette! We hebben twee groepen gemaakt en de kinderen naar leeftijd ingedeeld, het moet natuurlijk wel eerlijk blijven! Dit spel blijft ontzettend leuk, en dat is ook te zien aan de kinderen die zich er goed mee kunnen vermaken. We moesten wel opletten, want het was spekglad buiten vanwege het ijs. Gelukkig is niemand uitgegleden, en zijn we allemaal heelhuids naar binnen gegaan. Zoals altijd hebben we een koekje gehad na de activiteit en konden de kinderen lekker vrij spelen tot ze werden opgehaald.

Vrijdag 19 januari

De laatste dag van de werkweek is weer aangebroken, en vandaag hebben we maar een klein clubje kinderen. Dit betekent wel dat we er lekker op uit kunnen buiten de BSO. Vandaag hebben we namelijk een wandeling gemaakt. We zijn naar het park in de buurt gelopen, waar gelukkig ook nog wat sneeuw lag, dus hebben we ook nog sneeuwballen naar elkaar kunnen gooien. De tijd vloog voorbij en we waren klaar om weer terug te lopen naar de BSO. Daar hebben de meesten getekend, en die tekeningen konden we aan alle papa's en mama's laten zien.

Dit was een leuke manier om de week af te sluiten, en we wensen iedereen een fijn weekend!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach