Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Namentikkertje, kat en muis, iemand is hem niemand is hem, boter kaas en eieren, acrogym --- week 35

Maandag 28 augustus
Zoooooo...!! Vandaag ging het nieuwe schooljaar weer van start, en wij van Sportstuif hadden er weer allemaal enorm veel zin in!
We konden weer fijn de kindjes ophalen op school, en alle coole vakantie verhalen aanhoren! Ook waren er natuurlijke grootse verhalen over de eerste schooldag!
De ritjes in de auto en het fruit eten ging vlug voorbij onder het genot van deze prachtige verhalen!
We hadden vandaag weer veel nieuwe kindjes, daarom hebben we een korte voorstelronde gedaan, we bespraken gezamenlijk weer even alle regels, en we bespraken de dagplanningen met alle kinderen!
Toen gingen we lekker aan de slag met de activiteit. Omdat we veel nieuwe kinderen hadden gingen we aan de slag met een aantal vormen van tikkertje, waaronder ook namen tikkertje,  zodat iedereen elkaar snel bij naam leert kennen! Na een aantal rondjes merkte we dat de kindjes toch wel erg moe waren van deze eerste indrukwekkende schooldag, dus gingen we over op vrij spelen!
Gelukkig hebben wij een uitgebreide spelletjeskast voor zowel binnen als buiten en heeft iedereen zich prima vermaakt!
 


Dinsdag 29 augustus
Het was vandaag weer heerlijk weer, dus konden we weer lekker buiten spelen! Eerst natuurlijk even lekker fruit eten met zijn alle!
Na het fruit eten zijn we in de verschillende groepen de activiteiten gaan doen.
De grotere kinderen speelden verschillende rondes iemand is hem niemand is hem. We hebben een pannakooi, en dat is een perfecte plek om zulke spellen te spelen.
De ballen blijven lekker dichtbij en zo kun je het spel lekker vlot door blijven spelen!
De kleinere kinderen speelden verschillende rondes kat en muis. Dit spel blijft één van de favorieten van de kleinere kinderen.
Zo kunnen zij lekker uitrazen over het veld, en wordt er veel gelachen onderling! Toen de activiteit was afgelopen kwamen zelf een paar oudere kindjes vragen of zij ook nog mee mochten doen met kat en muis!  En dat mag zeker, want wij houden er van als kinderen zo enthousiast zijn om lekker buiten te sporten en bewegen! Zo zijn we nog lekker lang bezig geweest met kat en muis spelen! Wat een heerlijke dag was dit !
 


Woensdag 30 augustus 
Op woensdag halen wij de kindjes altijd al om 12.30 uur op school op.
Eenmaal op de BSO, gaan we lekker gezamenlijk lunchen! Hoppa, eerst handjes wassen, broodtrommels verzamelen en lekker aan tafel!
Het is altijd weer een verassing wat er in ieders broodtrommel zit! Er komen altijd heerlijke dingen voorbij waar de kindjes lekker van smullen!
Na de lunch gingen we eerst even rustig binnen wat knutselen en gezelschapspelletjes spelen om de lunch te laten zakken.
In de namiddag speelden we boter kaas en eieren. We hadden verschillende leeftijden dus dit was een uitdagend, leerzaam maar enorm leuk spel voor iedereen!
In de namiddag eten we gezellig samen een koekje, wij laten altijd de kinderen omstebeurt de koekjes uitdelen! 
 



Donderdag 31 augustus 
En dan zitten we alweer op donderdag! Op donderdagen is het lekker druk op onze BSO!
Zo hebben we net als op dinsdag met zowel het fruit eten als met de activiteiten 2 groepen, op basis van leeftijden en interesses!
Na het fruit eten gingen we lekker aan de slag met Acrogym! We hebben verschillende mediakaarten verdeeld onder de groepen. 
Zo gingen ze lekker aan de slag in twee/drietallen en maakten zij mooie creaties! De lachende gezichten maken deze activiteit altijd helemaal af!
Door samen te werken en elkaar te helpen worden er altijd leuke dingen bedacht en uitgewerkt! 
 


Vrijdag 1 september
De ochtend begon regenachtig, maar gelukkig is het weer snel omgedraaid toen we de kindjes gingen ophalen!
Op vrijdag is het in vergelijking nog erg rustig, daarom hebben we ervoor gekozen om na het fruit eten lekker met de kindjes naar de speeltuin te gaan.
We vertrokken met onze sportstuif auto richting speeltuin de Hazewinkel. Hier konden de kinderen lekker spelen, en is er voor elke leeftijd iets te doen!
Eenmaal terug op de BSO werden de kinderen alweer snel opgehaald en worden ze uitgezwaaid! Tot volgende week allemaal!

 


Ben jij nog op zoek naar een sportieve BSO? Bekijk dan vooral onze website, we hebben nog voldoende plekken op woensdag en vrijdag!
 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach