Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Lekkerland,,viesland,Acrogym,Estafettes,Flessenvoetbal,memorie,blikgooien-Week-21

Maandag 22 mei
Omdat er op maandagen nog niet zoveel kinderen zijn gingen we lekker spelen bij sportstuif DBS.
Dit zodat de kinderen toch lekker kunnen spelen en sporten met andere kinderen. Hier mochten ze ook fijn meespelen met de activiteit. De kleine kinderen speelden lekkerland- viesland, dit is een tik en ren spel waarbij de kinderen naar de overkant moeten rennen naar ‘’lekkerland’’ indien ze iets lekker vinden, of juist moeten blijven staan als ze iets niet lekker vinden. De grotere kinderen gingen aan de slag met acrogym, door verschillende mediakaarten mochten ze zelf kiezen wat ze na gingen maken. Dit leverde leuke creaties op!
 


Dinsdag 23 mei
Het weer was heerlijk, na het fruit en de ranja en natuurlijk niet te vergeten de zonnebrand op de huidjes zijn we lekker aan de slag gegaan.
We speelden verschillende estafettes, waaronder één hele leuke, de spullen moesten aan de overkant in de emmers komen, maar de handen mochten niet gebruikt worden.
Dit mochten ze op het begin in tweetallen doen, en daarna alleen.
Vervolgens hebben we de warme dag afgesloten met een heerlijk potje flessen-voetbal en natuurlijk mocht een klein watergevechtje met het overgebleven water niet ontbreken!

  

Woensdag 24 mei
Weer een leuke en warme dag voor de boeg, we hadden vandaag niet zo veel kindjes en vooral wat jongere kindjes, daarom speelden we een skippybal race, dit vinden zijn enorm leuk.
Dit kun je op vele verschillende manieren blijven variëren!
Daarna hebben we nog een leuk frisbee spel gespeeld waarbij de kinderen in tweetallen moesten proberen de frisbee bij het eindstation te krijgen!

 

Donderdag 25 mei
We zijn de namiddag lekker begonnen met fruit en ranja buiten onder onze mooie veranda.
Daarna zijn we een leuk memorie-spel gaan spelen, waarbij de kinderen om en om bij de pionnen mochten komen kijken en twee kaartjes mochten uitzoeken
waren het twee dezelfde, dan hadden ze memorie!
Met een lekkere drinkpauze zijn we door gegaan naar het tweede spelmoment, dit was blikgooien.
Op verschillende afstanden (aangepast op de leeftijden) mochten ze proberen de blikkentoren om te gooien!

 

Vrijdag 26 mei
Zelf hebben wij nog geen kinderen die op vrijdag komen. Wel kwam de locatie van Sportstuif DBS lekker bij ons spelen omdat hun locatie nodig was voor een voetbalkamp. Dit was een leuke namiddag!
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.
 

Hopelijk tot snel!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach