Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Jeu de Boules, Safari-spel en naar de kinderboerderij --- week 26

Maandag 26 juni
We starten deze week natuurlijk weer gezond. Wanneer alle kinderen aangekomen zijn bij Sportstuif eten we samen fruit. Er is genoeg keuze, we hebben appelen, bananen, druiven maar ook komkommer en paprika! Voor ieder wat wils dus. Hierna gaan de kinderen fijn buiten spelen.
Om 16uur doen we zoals gewoonlijk een gezamenlijke sportactiviteit. Vandaag staat er Jeu de Boules op de planning. De kinderen vormen samen een team en proberen hun bal zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te gooien!
Hierna gaan we weer fijn vrij spelen!

 

Dinsdag 27 juni
Dinsdag is onze drukste dag, er zijn dan meer kinderen aanwezig en dat is alleen maar leuk!
Vandaag spelen we het Safari-spel! In het midden staat de jager. In drie hoeken staan drie groepen met de kinderen, de dieren. Een groep is bijv. de leeuwen, een ander de olifanten en de laatste de giraffen. De jager noemt een van deze dieren. De kinderen die dit dier zijn, steken over naar de vierde hoek die vrij is. Wanneer ze getikt zijn, zijn ze gepakt door de jager en zijn helaas af!
Welk dier was vandaag het sterkste en kon het langst overleven?

 

Woensdag 28 juni
Woensdagmiddag! Dat wil zeggen, een leuke lange dag bij Sportstuif! Eerst eten we samen met de kinderen onze lunch en drinken we veel water. Wanneer ieders buikje gevuld is, gaan we lekker spelen. Er wordt gevoetbald, gekleurd en veel gerent!
Na al dat spelen moeten we natuurlijk goed eten. Om 14uur eten we fruit en daarna vertrekken we weer naar de kinderboerderij! Hier zien we allerlei dieren zoals koeien, schapen, hele grote konijnen en eekhoorns!
Bij deze kinderboerderij is er ook een speeltuin, hier gaan we natuurlijk nog van de glijbaan en op de schommel!

Dit was een geslaagde en leuke namiddag. Tot morgen!

 

Donderdag 29 juni
Het weer viel helaas een beetje tegen vandaag, we hebben zelfs een kleine bui gehad. Maar… dat houdt ons niet tegen! Vandaag deden we met de grotere kinderen een voetbaltoernooitje. Zoals de echte professionals eindigden we ook met penalty’s!
De kleinere kinderen deden bowling, maar dan met een voetbal. Wie kon de meeste blokjes omtrappen van de kinderen?
Na zo’n sportieve namiddag krijgt iedereen natuurlijk nog een koekje!

 

Vrijdag 30 juni

We hebben nog maar 1 kindje op vrijdag, zij komt gezellig spelen bij ons.
Sportstuif Veldhoven RKVVO heeft nog voldoende vrije plekken op woensdag en vrijdag. Wees er snel bij want de aanmeldingen gaan hard!
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach