Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Halloween memorie, spokentrefbal, Halloween speurtocht, verstoppertje in het donker ---week-44

Maandag 30 oktober
Het was weer een gezellige drukke dag op de BSO.
Nadat alle kinderen zijn opgehaald beginnen we de middag met heerlijk gevulde fruitbordjes.
We kletsen gezellig over alle leuke dingen in het weekend, wat de kinderen op school hebben gedaan etc. Nadat alle buikjes gevuld zijn beginnen we aan de activiteiten van de dag.
Het is bijna Halloween dus we doen nog steeds leuke activiteiten in dit thema.
Met de kleine kinderen spelen we verschillende rondes met een spannende Halloween memorie.
Doordat ze het al eens gedaan hadden ging het spel erg goed en vonden de kinderen het super leuk!
Met de grote kinderen speelden we spoken trefbal. Het veld en de spelregels zijn het zelfde als normaal.
Een leuk speelveld met pionnen en twee teams. Maar de ballen waren vandaag…. Spoken!
Na de activiteit krijgen de kinderen een heerlijk koekje en mogen ze lekker vrij spelen!
 

Dinsdag 31 oktober
Helaas was het weer wat slechter dan verwacht. Maar toch maken we er weer een super leuke dag van bij Sportstuif.
We hadden vandaag een leuke Halloween speurtocht uitgezet. Omdat het Halloween was werden er over het gehele sportpark allemaal Halloween spullen verstopt.
En de kinderen kregen een aftekenlijst mee met deze spullen. Diegene die als eerste de aftekenlijst volbracht had won een leuk prijsje!
De grote kinderen begonnen, zij gingen lekker alleen op pad! De kleine kinderen deden ondertussen binnen een leuke stoelendans met spannende Halloween muziek! Boohoo!!
Daarna gingen de kleine kinderen onder begeleiding op pad, ook de grote kinderen kregen hierbij een taakje, namelijk om soms wat tips te geven voor de zoekrichting.
Na de speurtocht waren alle kinderen voldaan en kregen ze een lekker koekje.
En mochten ze vrij gaan spelen. De stralende gezichtjes en de verhalen voor papa en mama bewijzen dat het een geslaagde dag was!
 

Woensdag 1 november
Op woensdag hebben we altijd een lekkere gezellige lange dag bij Sportstuif. Nadat alle kinderen opgehaald zijn op de basisscholen gaan we lekker gezamenlijk lunchen.
Tijdens de lunch wordt er gezellig gepraat over de schooldag, de sport trainingen etc. Omdat we op woensdag nog maar weinig kindjes hebben konden we vandaag iets super leuks doen. Namelijk verstoppertje in het donker…!
Op het begin een klein beetje spannend, maar al gauw was die spanning eraf. De moeilijkste verstopplekken kwamen aan bod. Daarna wilden de kinderen nog graag stoelendans doen ( ook in het donker) want dit vinden zij super leuk om te doen! Wij vinden het bij Sportstuif enorm belangrijk om ook de kinderen mee te nemen in de besluitvorming. De kinderen kunnen namelijk zelf erg goed aangeven wat zij leuk vinden om te doen.
 

Donderdag 2 november
Helaas was het vandaag enorm slecht weer. Met code geel in de ochtend hadden we allemaal al het vermoeden dat de planning aangepast zou gaan worden.
Niks was minder waar, het weer was écht enorm slecht. Jammer want de kinderen spelen allemaal enorm graag buiten, en laten zich normaal niet weerhouden door een beetje regen.
Maar dit vonden we toch een beetje te spannend.
Nadat alle kinderen weer zijn opgehaald zijn we weer lekker fruit gaan eten. Daarna een kort voorstel rondje, want we hebben een nieuwe collega! Esther komt het team van RKVVO op donderdag versterken! Sommige kindjes herkenden Esther nog, van de gymlessen op school. Esther is namelijk ook docent lichamelijk opvoeding.  Er stonden twee leuke activiteiten op het programma, maar deze hebben we toch maar omgegooid naar een binnen programma. De kinderen hebben een leuk toernooitje tafeltennis gedaan. Een grote groep ging lekker dansen met Just-dance op de televisie. En daarna hebben we de dag afgesloten met een leuke karaoke-ronde!
Ondanks het slechte weer hebben we een enorme leuke dag gehad!
 

Vrijdag 3 november
Op vrijdag zijn er helaas nog maar weinig kinderen.
Ben jij op zoek naar een sportieve BSO?
Er is DIRECT plek beschikbaar op woensdag en vrijdag!
Neem contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding!

 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach