Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Flessenvoetbal, twister splash, slagbal, slingertikkertje, kabouterdorp --- week 37

Maandag 11 september
Het was weer een heerlijk weertje om de week mee te beginnen!
Op maandag is het ook al lekker druk bij ons op de BSO. Nadat alle kinderen zijn opgehaald op school gaan we lekker gezamenlijk fruit eten. Eerst natuurlijk even handjes wassen.
Na het fruit eten werd de groep opgedeeld. Zo ging het grootste gedeelte van de groep lekker flessenvoetbal spelen. En werd er telkens doorgeschoven bij de twister Splash mat!
Dit was een heerlijke dag met lekker verfrissende spelletjes.

 




Dinsdag 12 september
Vandaag gingen we aan de slag met een heerlijk potje slagbal. We hadden een mooi veldje uitgezet en iedereen was lekker enthousiast om mee te doen! We maakten teams, besproken de regels en gingen aan de slag. En wat waren beide teams toch fanatiek! Uiteindelijk hebben we na het spelen van verschillende rondes met een gelijkspel afgesloten. Ook dit hoort bij de taken van onze pedagogische medewerkers. De kinderen uitleggen en leren dat het niet altijd om winst en verlies gaat en hoe hiermee om te gaan. Heel goed om te zien dat kinderen dat steeds meer begrijpen.
Met de kleine kinderen speelden we een ABC ren spel, de tikker moest in zijn hoofd het alfabet opnoemen, en de anderen moesten aangeven wanneer het moest stoppen. Met de letter die de tikker in zijn hoofd had moest je een woord verzinnen met die beginletter, als je niks weet met de beginletter moet je proberen zonder getikt te worden naar de overkant rennen.

 

Woensdag 13 september
Op woensdag eten we op de BSO altijd gezamenlijk onze lunch, super gezellig om de dag door te spreken met de kinderen!
Daarna mogen ze even lekker vrij spelen tot de activiteit begint. Vandaag was de activiteit : steen papier schaar estafette.
Een leuk spelletje waar de kinderen allemaal leuk aan mee kunnen doen ongeacht hun leeftijd!
 

Donderdag 14 september
En dan zijn we alweer aangekomen bij donderdag. De weken vliegen voorbij!
Met de grote kinderen speelden we kruiwagen estafette. De bedoeling is dat je met tweetallen een ‘’kruiwagen’’ wordt. En hiermee vervoer je spullen naar de overkant, bijvoorbeeld een bal, tennisracket een pyonnetje etc.
Dit was heel leuk en zag er enorm grappig uit!
Met de kleintjes speelden we slingertikkertje. Een tik spel waarbij je begint met 1 tikker, en wanneer je getikt bent vorm je samen een slinger. Tot de slinger zo lang is dat er niemand meer over is!
 


Vrijdag 15 september
En dan zijn we alweer aangekomen op de laatste dag van de week.
Op vrijdag hebben we maar weinig kindjes. En hebben we besloten om er lekker op uit te gaan.
Zeker nu het nog zo’n mooi weer is!
We gingen vandaag lekker spelen bij speeltuin Kabouterdorp in Veldhoven. Hier heb je voor alle kinderen wat leuks! Zo gingen de grote jongens lekker een potje midgetgolfen terwijl de kleintjes veel plezier maakten op de klimtoestellen en glijbanen!
 


Fijn weekend en tot volgende week!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach