Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Veldhoven RKVVO - Week 16

Maandag 17-03-2023

Vandaag hebben we weer contact gehad met een aantal nieuwe interesses. De lijst met aanmeldingen en interesses wordt steeds maar groter. Daar worden wij heel blij van! Dat wil ook zeggen dat wij ons team graag willen gaan uitbreiden. Ben jij sportminded, gedreven, flexibel en vind je het mega leuk om met kinderen te werken? Heb je een relevante studie afgerond zoals bijvoorbeeld: pedagogiek, pedagogisch medewerker, sport & bewegen, sportkunde of ALO? Wacht dan niet langer en solliciteer via vacatures@sportstuif.nl. Daarnaast zijn we in de middag nog gaan flyeren in de buurt van de Coevering. Veel gezinnen hebben weer een mooie gekleurde Sportstuif flyer van ons mogen ontvangen.

Dinsdag 18-04-2023

Morgen is de open dag van Sportstuif Veldhoven RKVVO en er is nog veel werk aan de winkel. Vandaag koop ik alle sportmaterialen, knutselspullen, koekejs en natuurlijk fruit! Hopelijk zijn jullie er morgen bij?!

Woensdag 19-04-2023

Vandaag was onze open dag! Dit was een groot suuces en daar zijn we super blij mee! De kinderen hebben fijn gespeeld en de ouders hebben alle informatie gekregen over Sportstuif. Kon jij er helaas niet bij zijn.. Kan je altijd contact opnemen via de mail!

 

Zaterdag 22-04-2023

Veldhoven gezond is aanstaande zaterdag. Ook hier kan je ons vinden! We geven graag nog meer informatie over Sportstuif! Uiteraard kunne we ook even een sportchallenge doen, als je dat durft :)

Tot dan!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach