De sport BSO vind ik top!l
Lekker veel ruimten om te spelen dus genoeg te doen voor de kids. Ze worden goed begeleid door de begeleiders. Contact/communicatie zijn wij ook heel tevreden over!!!!!

Diane Diane
5 /5
bij Google reviews

Shauny Regli

‘Ik vind het belangrijk dat ieder kind met veel (team)plezier kan sporten en bewegen bij Sportstuif’ 

Mijn naam is Shauny Regli en ik verzorg graag de sport en spellessen voor jou! Ik heb de opleiding Leisure & Hospitality executive aan de Cosmo Academy afgerond en ben vervolgens na mijn MBO studie verder gaan studeren op de Fontys Sporthogeschool. Sinds juni 2020 ben ik afgestudeerd als  beweeg-en leefstijlcoach aan de opleiding Sportkunde.  

Sinds jongs af aan zit het sporten en bewegen in mijn genen en ik ben erg blij dat ik dit nu dagelijks mag uitvoeren! Ik voetbal al meer dan 18 jaar en momenteel voetbal ik al een aantal jaren bij het eerste damesteam van SV Someren/NWC in de landelijke hoofdklasse. Ik moedig graag mijn favoriete club PSV aan in het stadion en daarnaast lig ik graag in het water op de surfplank of sta ik graag op de skilatten in Oostenrijk.  

Sportstuif is dé plek waar kinderen lekker veel kunnen bewegen en waar ze met plezier naar toe komen. Ik vind het belangrijk dat er bij elk kind wordt gekeken naar zijn/haar interesses en daarnaast speel ik graag een spel mee! Met mijn enthousiasme en passie voor sport en bewegen krijg ik veel energie en dit draag ik graag over aan de kinderen.  

Hopelijk zie ik je snel en kunnen we samen gaan bewegen!  

Ons team

Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers
Sander van Schagen
Sander van Schagen
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Pim Verouden
Pim Verouden
Wesley van den Boomen
Wesley van den Boomen
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Shauny Regli
Shauny Regli

Contact

Sportstuif Veldhoven
Korze 86
5504 MK Veldhoven

T 06-49015813
E info@sportstuif.nl