Sinds korte tijd gaat mijn dochter naar de sportstuif. Ze vind het daar helemaal geweldig. Lekker buiten spelen, sporten, bomen klimmen en hutten bouwen en met echt slecht weer lekker binnen ravotten, dansen, spelletjes spelen en knutselen. Vrij om eigen keuzes te maken en genoeg plek voor iedereen. Hele fijne begeleiding, weten wat ze doen en zien elk kind. Goede communicatie en zeer flexibel in de mogelijkheden. Echt een aanrader!!!!!

Silvia Silvia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif is weer klaar voor een zomervakantie vol avontuur!

Na weer een aantal weken school staat de zomervakantie voor de deur. De zomervakantie staat bij Sportstuif Veldhoven altijd bekend om weken vol plezier en leuke activiteiten! We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat we aan de slag kunnen met waterspellen. Onze populaire buikschuifbaan wordt maar al te graag gebruikt door de kids van Sportstuif Veldhoven. Daarnaast staan er bosspelen op de planning, Lasergamen, verschillende sporten, uitstapjes en nog veel meer!

Ook organiseert BSO Sportstuif op zaterdag 18 & zondag 19 juli 2020 de Sportstuif Zomerdagen in Valkenswaard. Ook alle kinderen uit Veldhoven zijn welkom om hier aan mee te doen!  Een kans voor kinderen om lekker sportief bezig te zijn met andere kinderen uit de omgeving.

Wij hebben er al veel zin in en hopelijk jullie ook!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches