Onze zoon gaat met veel plezier naar deze BSO! Ze doen veel leuke activiteiten en zijn lekker actief bezig. Ondertussen leren ze allerlei soorten sporten kennen en kunnen later en bewuste keuze maken welke sport ze aanspreekt. Maar ook is er ruimte om rustig wat te knutselen of een spelletje te doen. Maar de insteek is iets actief en lekker buiten. En dat spreekt ons erg aan. Verder is de leiding enthousiast, vriendelijk en professioneel en denken mee waar kan. Kortom echt een aanrader!

Connie Connie
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Samen bij Sportstuif

Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve basisschooljeugd in gemeente Veldhoven!

Naast de buitenschoolse opvang kunnen kinderen ook regelmatig op andere manieren kennis komen maken met Sportstuif. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten tijdens vakanties en op woensdagmiddagen. Kinderen kunnen kosteloos deelnemen aan de activiteiten en mee komen doen met de sport- en spelactiviteiten die we aanbieden.

Lijkt het je leuk om kennis te komen maken met BSO Sportstuif in Veldhoven? Meld je dan snel aan voor de diverse activiteiten.
Klik hier voor de activiteiten



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches