Sinds korte tijd gaat mijn dochter naar de sportstuif. Ze vind het daar helemaal geweldig. Lekker buiten spelen, sporten, bomen klimmen en hutten bouwen en met echt slecht weer lekker binnen ravotten, dansen, spelletjes spelen en knutselen. Vrij om eigen keuzes te maken en genoeg plek voor iedereen. Hele fijne begeleiding, weten wat ze doen en zien elk kind. Goede communicatie en zeer flexibel in de mogelijkheden. Echt een aanrader!!!!!

Silvia Silvia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nieuwe PICCO spellen! tweeling-voetbal, tikkertje - Week 10 2022

Maandag 7 maart
De eerste dag na de vakantie starten we meteen met lekker veel zon, waardoor er heerlijk kon worden buiten gespeeld. Zoals altijd werd er door de fanatiekelingen gevoetbald, maar ook een echt zelf verzonnen jacht seizoen spel kwam voorbij. Als afsluiter hebben we een poging gedaan tot tweeling voetbal, maar echt tweelingen waren het na een tijdje niet meerπŸ˜‰. Tussen alle bedrijven door werd er natuurlijk ook bij-gekletst over alle vakantie avonturen, het was fijn om iedereen weer te zien! Bij Basko hebben we heerlijk buiten fruit gegeten en wat gedronken. Daarna zijn we iemand is hem – niemand is hem gaan spelen in het zonnetje. Alle kinderen vonden het een erg leuk spel en hebben genoten van een gezellige middag bij Sportstuif.

Dinsdag 8 maart
Vandaag was het een bijzonder dag bij basko, want Rachelle was weer terug! Iedereen was blij om haar weer te zien en om weer samen te spelen. Binnen werd samen veel gekletst en geknutseld, aan het einde van de middag stond er nog wc tikkertje op het programma. In het zonnetje hebben we heerlijk genoten, na de spellen daarom nog lekker buitenspelen!
Bij Rood-Wit hebben we slagbal gespeeld met een twist er aan om de activiteit uitdagender te maken. We hebben genoten van het weer en de gezelligheid van elkaar.😊

Woensdag 9 maart
Vandaag hebben we lekker binnen gespeeld maar ook buiten in de zon. In de middag hebben we gevangen bal gespeeld. Dat is een tik-spel wat leuk is voor alle leeftijden en iedereen heeft leuk meegedaan! Het was een heerlijke dag waarbij iedereen zelf heeft kunnen spelen maar toch leuk meegedaan heeft met de activiteit die wij op de planning hadden. 😊

Donderdag 10 maart
Het was vandaag perfect weer voor middag buitenspelen, dus dat hebben we de hele middag gedaan. Voor het eerst weer lekker ranja drinken en fruit eten in de zon, daarna hebben we lekker in de speeltuin gespeeld. Op het kleine veldje werd heerlijk gevoetbald en natuurlijk kwamen de hockeysticks tevoorschijn. Wij waren niet weg te slaan buiten vandaag en hebben volop genoten van het weer! Bij Rood-Wit is er vandaag lekker buiten gespeeld en genoten van het mooie weer. Er is gevoetbald en lekker vrij gespeeld want dat kan ook prima hier. Het was een gezellige middag met een relaxte sfeer. 

Vrijdag 11 maart
Bijna weekend, maar nog niet helemaal! Vandaag kwam PICCO namelijk langs, met een super mooie nieuwe set. Als echte proef personen mochten de kinderen de allernieuwste spelletjes testen, wat natuurlijk niet meteen perfect gaat. PICCO heeft erg veel aan ons gehad en kan verder met het ontwikkelen van deze nieuwe spelletjes en wij hebben een super leuke middag gehad!

 

 



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches