Sinds dit schooljaar gaat Stijn naar Sportstuif. Hij zat eerst op een andere BSO waar hij veel binnen was en ‘s avonds last had van hoofdpijn door de drukte. Hij ging er niet graag naartoe. Hij vind het bij Sportstuif heerlijk! Lekker buiten spelen, ruimte voor ideeën en eigen spel maar ook heerlijk sporten met lieve, goede en sportieve begeleiding. Als wij hem ophalen dan wil hij niet mee naar huis en dat vinden wij een super goed teken!

Ilona Ilona
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie week 2 bij Sportstuif Veldhoven- Week 18 2022

Maandag 2 mei
De tweede week van de meivakantie is begonnen, dus tijd voor nieuwe activiteiten! Lekker buiten spelen en daarna naar het Oeienbosch. In het bos hebben wij allerlei oefeningen gedaan, waarin iedereen heeft laten zien hoe sterk zij zijn. Lekker in het bos spelen en genieten van de omgeving, eenmaal terug allemaal opladen en weer verder spelen. Ray pakte de longboards er nog even bij zodat alle kinderen nog een stukje konden rijden, wat kunnen ze dat al goed. Het was weer een topdag.

Dinsdag 3 mei
In de ochtend begonnen wij weer lekker met buitenspelen. De tafeltennis tafel werd goed gebruikt en de hockey sticks werden uit de kantine getoverd, heerlijk sporten! Na het fruiteten gingen we naar Sportstuif Valkenswaard en hebben we met zijn alle boterhammen gegeten. Na de boterhammen zijn we naar de Klimbim geweest, waar iedereen zich uitstekend heeft vermaakt.

Woensdag 4 mei
Een super mooie zonnige dag en daar hebben we gebruik van gemaakt. Samen met de kinderen van Sportstuif Valkenswaard zijn we naar speeltuin de Splinter geweest, wat is het gaaf daar! Vissen, schaken, hutten bouwen en nog meer veel. Tussen al het spelen door goed drinken en insmeren, zodat niemand verbrand. Iedereen vond het zo leuk, dat we eigenlijk helemaal niet terug wilde gaan! Deze middag was dus zeker voor herhaling vatbaar.

Donderdag 5 mei
Vandaag een kleine groep kinderen, tijd voor een kleine verassing. We zijn naar Monkey town geweest waar alle kinderen inderdaad een beetje in aapjes veranderden? De trampolines kregen geen minuut rust van alle kinderen die hier hun trucjes op hebben laten zien. Iedereen heeft zich goed vermaakt, ook toen we eenmaal weer terug waren in Veldhoven.

Vrijdag 6 mei
De laatste dag van de vakantie zijn we samen met Sportstuif Valkenswaard naar het kabouterdorp geweest. In de ochtend hebben we bij Basko gespeeld, en een verjaardag gevierd, rond de lunch kwam Sportstuif Valkenswaard aan. Nadat we met z’n alle van de heerlijke boterhammen en chocomelk hebben genoten zijn we vlug naar het kabouterdorp gegaan. Iedereen heeft zich goed vermaakt in het zonnetje, omdat het zo warm was heeft iedereen ook nog een ijsje gekregen, hmmm wat hebben ze genoten. Om 4 uur zijn we weer terug naar Basko gegaan en daar hebben de kindjes nog een lekker snoepje gekregen. En toen was het helaas al tijd om naar huis te gaan.
Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad, nu nog even genieten van het weekend. We zien iedereen graag volgende week weer bij Sportstuif😊



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches