Sinds korte tijd gaat mijn dochter naar de sportstuif. Ze vind het daar helemaal geweldig. Lekker buiten spelen, sporten, bomen klimmen en hutten bouwen en met echt slecht weer lekker binnen ravotten, dansen, spelletjes spelen en knutselen. Vrij om eigen keuzes te maken en genoeg plek voor iedereen. Hele fijne begeleiding, weten wat ze doen en zien elk kind. Goede communicatie en zeer flexibel in de mogelijkheden. Echt een aanrader!!!!!

Silvia Silvia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie bij Sportstuif Veldhoven

Wat kijken we toch weer terug op een leuke herfstvakantie bij Sportstuif Veldhoven. Op maandag hebben we verschillende spelletjes en sporten gedaan op het veld. Zo hebben we fanatiek gevoetbald op het miniveldje van Basko en lekkerland viesland gedaan. Op dinsdag zijn er in de ochtend prachtige hutten gebouwd door de kinderen en in de middag zijn we gaan bowlen bij Flying Bowling in Veldhoven. Dat was nog eens een gaaf uitstapje! Voor veel kinderen was het de eerste keer. Wat deden ze het goed!
Wisten jullie dat we bij de BSO ook een springkussen hebben? Woensdag hebben de kinderen zich hier lekker op uit kunnen leven. Donderdag stond er een circusdag op de planning! Meester Pim had super leuke spelletjes op het veld klaargelegd, zodat de kinderen oefeningen hebben gedaan als echte circus artiesten. Onder begeleiding over een band lopen en spelen met het parachutedoek. Ook is ons favoriete spelletje Picoo nog gespeeld. Met al die mooie lampjes was dit natuurlijk super leuk binnen het circusthema.
Als afsluiter van de vakantie zijn we met de kinderen van Sportstuif naar WE-JUMP in Helmond geweest. Lekker springen op de trampolines en in de schuimbak. Het was een dag om niet meer te vergeten!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches