Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Gratis noodopvang bij Sportstuif Veldhoven! Week 51 -2020

Helaas gaan we voor de tweede keer dit jaar in een lockdown. Voor onze BSO Sportstuif betekent dit dat we de reguliere opvang ook moeten sluiten. Uiteraard zijn we er ook dit keer weer om noodopvang te verzorgen in de gemeente Veldhoven.

Sportstuif zet zich in de gemeente in om gratis noodopvang te bieden wanneer thuis opvang geen optie is. Dit doen we tot tenminste 17 januari in de volgende gevallen:

• Kinderen van wie één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep;

• Kinderen voor wie vanwege bijzondere problematiek of een moeilijke thuissituatie maatwerk nodig is.

Tijdens de kerstvakantie kunnen de kinderen gedurende de hele dag terecht en na de vakantie kunnen wij de kinderen in de middag opvangen. We hebben dagelijks een leuk sport- en spelprogramma.
Sportstuif wil in deze tijd een steentje bijdragen met de opvang die wij kunnen bieden. We hebben tenslotte een locatie, het personeel en de tijd om dit te realiseren.

De buurtsportcoaches van Sportstuif zitten ook zeker niet stil. Zo hebben we bijvoorbeeld een Youtube kanaal waarop allerlei leuke sport- en beweegchallenges te zien zijn. Doe je mee? Hier vind je het Youtube kanaal.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen over de Noodopvang. Als we kunnen helpen, graag! Mail naar info@sportstuif.nl voor meer informatie of om kinderen aan te melden. Ook als je nog geen lid bent van Sportstuif kun je gebruik maken van onze gratis noodopvang.



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches