Onze zoon gaat met heel veel plezier naar de sportstuif in de vakanties. Hij kan vaak niet wachten tot hij weer mag. Wij brengen hem er met een gerust hart heen en mogen genieten van zijn spannende verhalen als hij weer thuis is! Binnenkort mogen ook zijn broertje en zusje naar school en ook die zullen de sportstuif gaan mogen ontdekken in de vakanties!

Samantha Samantha
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flexibiliteit bij Sportstuif! Week 52 - 2020

Wist u dat Sportstuif Veldhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet? Elke dag hebben wij voldoende plekken vrij voor kinderen om lekker te komen sporten en spelen! Mocht uw kind bijvoorbeeld de donderdag als vaste opvangdag hebben, maar u heeft een keer opvang nodig op maandag, geen probleem! We denken graag met u mee. Vaak krijgen we dan de vraag hoe lang van te voren dit aangevraagd moet worden. Het is natuurlijk altijd fijn voor de planning om het op tijd te weten, maar we kunnen ons voorstellen dat opvang soms last minute nog nodig is. Ook als het gaat om een aanvraag op het laatste moment weten we bij Sportstuif altijd wel iets te regelen. Twijfel dus zeker niet om het gewoon te vragen :)

Daarnaast denken we graag mee met ouders/verzorgers die werken in de zorg. Deze beroepsgroep heeft natuurlijk te maken met onregelmatige werktijden. Bij Sportstuif kunnen we de opvang van deze kinderen aanpassen op het werkrooster van ouders/verzorgers. Als u bijvoorbeeld wekelijks opvang nodig heeft, maar steeds op een andere dag, kunnen wij een contract maken waarin u 1 vaste opvangdag wekelijks flexibel kan inzetten. Hoe fijn is dat?

Meer informatie? Vraag vrijblijvend meer informatie op via info@sportstuif.nl 



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches