Onze kinderen 5 en 7 vinden het fantastisch! Hele leuke leiders en leidster! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij goed en slecht weer. Onze kids gaan er graag naar toe en willen nooit mee naar huis😁. Ze doen leuke spelletjes zowel binnen als buiten.

Carla Carla
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Discoverstoppertje, bomen klimmen, springkussen en een speurtocht in week 4 - 2021

We kijken weer terug op een leuke vierde week van dit jaar! We zijn bij Sportstuif Valkenswaard discoverstoppetje gaan doen, hebben geklommen in bomen, gesprongen op het springkussen, hutten gebouwd en de kinderen hebben geholpen met het uitzetten van een speurtocht door Veldhoven. Super gaaf dus! Lees je weer mee?

Maandag
Vandaag hebben we een bezoekje gebracht aan Sportstuif Valkenswaard. Hier hebben we discoverstoppertje gespeeld. Alle lampen uit, discolampen aan en gezellig de muziek op! Wij vinden verstoppertje zo leuk en dit hadden we nog nooit gedaan! Dit gaan we in Veldhoven ook zeker nog eens doen. We hadden ook nog eens het geluk dat er op het veld van SV Valkenswaard nog sneeuw lag. Hier hebben we leuk in kunnen spelen. Na een gezellige middag, zijn we weer teruggereden naar Veldhoven.

Dinsdag
Zoals je vorige week in de blog hebt gelezen, vinden de kinderen het ontzettend leuk om in bomen te klimmen. Ook vandaag zijn we lekker buiten geweest en hebben de kinderen geklommen. We hebben bij onze BSO veel materialen, zoals touwen en ringen die ook werden gebruikt om in de boom te komen. Na het buitenspelen hebben we gezellig gedanst binnen.



Woensdag
Ook vandaag hadden de kinderen de vraag of het springkussen opgezet mocht worden. Het geeft altijd zo'n gezellige sfeer op de groep, dus dat mocht zeker. We hebben tikkertje gespeeld in het springkusen en lekker vrij gesprongen. Al dat springen zorgt altijd voor rode warme gezichtjes, dus even uitrusten was ook belangrijk. De kinderen vroegen of ze kappertje mochten spelen en de haren van de juf mochten doen. Super leuk natuurlijk! We hebben gelachen.



Donderdag
Sportstuif Veldhoven heeft een leuke speurtocht ontwikkeld die iedereen in Veldhoven ook kan lopen. Het is een speurtocht met actieve opdrachten en letters die gezocht moeten worden. Aan het einde kan er van alle letters een woord worden gemaakt. De kinderen van de BSO hebben geholpen met ophangen en de route getest. Hij is 100% goedgekeurd, dus klaar om door iedereen gelopen te worden! Meer informatie vind je op Samen bij Sportstuif.



Vrijdag
We hebben bij Sportstuif een hoelahoep topper. Hij heeft wel 5 minuten achter elkaar staan draaien. Hoe knap is dat?! Iedere week probeert hij zijn record te verbreken. Vandaag was ook de uitreiking van de Sportstuif hoodie winactie. Het was super gaaf om te lezen hoeveel leuke reacties ouders achterlaten over Sportstuif Veldhoven. Een overzicht vind je op onze review pagina!


Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog! Tot volgende week!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches