Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De sinterklaasweek van Sportstuif was super gaaf! Week 49 - 2020

Al weken merk je bij de kinderen dat het allemaal een beetje spannend is rondom Sinterklaas. Iedereen is lekker enthousiast en kan niet wachten tot het zo ver is! Zoals jullie hebben gelezen in onze vorige blog hebben de kinderen hun schoen mogen zetten bij Sportstuif. Toen we maandag op de groep binnenkwamen, rende iedereen naar de schoentjes. Deze waren heerlijk gevuld met lekkers! Toen zagen we ineens een verwarde brief van Sint en Piet. Na deze te hebben ontrafeld, kregen we één aanwijzing. Dit was een goal. Als je ooit bij Sportstuif Veldhoven bent geweest, weet je dat hier ontzettend veel goals staan op de velden. Iedereen jas aan... en zoeken maar. De jongste van het stel had het cadeau uiteindelijk gevonden! Hoe knap?! We gingen met iedereen naar binnen om het cadeau open te maken. Er zat een step in! De hele middag hebben we om de beurt op het fijne buitenterrein van Basko rond gestept.

Ook op dinsdag was er een speurtocht voor ons gemaakt om het cadeau te vinden. Steeds kregen we een nieuwe aanwijzing die ons dichter bij het cadeau bracht. Door het hele gebouw van Sportstuif hingen briefjes. Met het echte teamwork van de kinderen hebben we de missie volbracht. Raad eens waar die gekke sint en piet het cadeau hadden verstopt? In de koelkast! We hebben het spel Levensweg electronisch bankieren gekregen. Vooral voor de kinderen vanaf 7/8 jaar was dit super gaaf. Zij hebben hier de hele week al gezellig mee gespeeld.



Woensdag stond er pietengym op het programma. Samen met Sportstuif Meerhoven en Valkenswaard zijn we in de gymzaal van Nuvoc geweest. Deze was helemaal omgetoverd tot een gave plek voor pietengym. Er was een springkussen, een parcour om overheen te lopen met pakjes en de mogelijkheid om te sporten. De kinderen van Sportstuif hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Aan het einde van de middag hebben we alle lampen uitgedaan in de hal en het spelletje Picoo in het donker gedaan. Overal waren zwevende lampjes te zien, want ja.. en pietje moet ook trainen om in het donker zijn kunstjes te kunnen doen.



Op donderdag lag er weer een mooi ingepakt cadeau voor ons klaar bij de openhaard. "WOOW ALWEER EEN CADEAU?" riepen de kinderen. Er zat een groot pakket in om te kunnen loomen. Leuk voor de fijne motoriek van de kinderen. Naast al die beweging van de afgelopen week kozen er veel kinderen voor om eens lekker creatief bezig te zijn. Ook hier is altijd ruimte voor bij onze BSO.

Vrijdagmiddag had de sint het laatste cadeautje gebracht. Op maandag hadden we een stoere step gekregen met jongens kleuren. Nu zat er een step in met meiden kleuren. Deze cadeaus zijn super goed uitgezocht door sint en piet, want wat hebben de kinderen er al veel plezier van gehad! Het grote sportpark leent zich er goed voor om lekker rond te kunnen steppen en om op ontdekking te gaan. Zo zijn we vrijdag de hele middag heerlijk in de buitenlucht geweest. Meester Wesley had nog een leuk tikspel voor ons in petto, namelijk malle pietje tikkertje. Een leuke combinatie van spel en heel veel lachen :)

We kijken weer terug op een leuke Sinterklaasweek met mooie cadeaus, leuke activiteiten en veel plezier!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches