Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Cupcakes bakken, hutten bouwen en Picoo in week 5 - 2021

We hebben weer een gezellige week achter de rug bij Sportstuif Veldhoven. We hebben heerlijke cupcakes gebakken, hutten gebouwd, Picoo gespeeld en nog veel meer! We nemen je weer mee met onze activiteiten in deze nieuwe blog!

Maandag
We hadden vandaag iets super leuks op de planning staan! We hebben namelijk cupcakes gemaakt met de kinderen. Omdat we al weken hetzelfde groepje van vier hebben, vroegen we vorige week wat de kinderen graag wilde gaan doen. Vier kinderen die allemaal van bakken houden, vonden dit geen moeilijke vraag.. "cupcakes maken!" Dit vonden de pedagogisch medewerkers van Sportstuif een super idee! Alle benodigdheden om mooie cupcakes te maken hadden we in huis :) Het was zo leuk! Hieronder zie je het resultaat. Jammie!

 


Dinsdag
Vandaag hadden we niet zo'n geluk met het weer. Het heeft de hele middag geregend helaas, dus zijn we vandaag binnen gebleven. Uiteraard is dat bij Sportstuif ook helemaal geen probleem! We hebben een grote ruimte, waar we lekker vrijuit kunnen bewegen. Er zijn mooie hutten gebouwd, er is gestept en er zijn bordspelletjes gespeeld. Het favoriete spelletje van de dag was Wie is het. Een leuk spel waarbij je moet raden welke persoon de ander op zijn/haar bord heeft staan. We vinden dit een leuk spelletje voor jong en oud. Vaak spelen we het ook in teams, zodat de kinderen samen kunnen werken. Iets dat we bij Sportstuif heel belangrijk vinden.




Woensdag
Brrr.. het was koud en nat vandaag. De kinderen hebben intussen wel door dat de juf het dan gezellig vindt om warme chocolademelk te drinken. Een lekker koekje mag dan ook niet ontbreken. Gezellig met z'n allen aan tafel en kletsen over van alles en nog wat. We hadden een groepje van 5 kinderen. 3 meiden en 2 jongens. De jongens zijn na de warme choco een hut gaan bouwen en de meiden hebben geknutsteld en getekend. Normaal gesproken gaan er nog twee kinderen direct door naar de hockeytraining, maar deze ging vandaag helaas niet door. Voor veel ouders is het een uitkomst dat de kinderen vanuit Sportstuif door kunnen naar bijvoorbeeld Basko, Rood-Wit of VLTC.


Donderdag
Hebben jullie onze speurtocht al gelopen? We hebben al veel enthousiaste berichtjes gekregen! Op onze pagina Samen bij Sportstuif vind je alle informatie om de speurtocht te gaan lopen. Meester Pim is vandaag met de kinderen de speurtocht gaan lopen om ook even te kijken of alle kaarten nog goed hingen. Sommige waren aan vervanging toe, dus hebben we deze vervangen. Zo kan iedereen weer genieten van de leuke tocht. Mocht je kaarten missen, mag je dit altijd doorgeven aan ons.

Vrijdag
Sportstuif Valkenswaard kwam gezellig op bezoek vandaag! We zijn de middag lekker buiten gestart, want het was heerlijk weer. De kinderen hebben met hun grote spierballen een zwaar touw versleept en er een hartje van gemaakt! Gaaf he?! Hieronder zie je de foto van het resultaat!

We hebben ook de spelletjes zombierun, spionnenjacht en bliksemsnel gespeeld. Dit zijn de games die horen bij ons favoriete spel Picoo. Het is een electronisch spel die je kan spelen met een hele groep. Het leuke is dat je niet achter een gamecomputer zit, maar juist actief aan de slag gaat. We leggen het spelletje bliksemsnel graag aan je uit! Eén speler krijgt “de bliksem”. Zijn of haar Picoo wordt rood en gaat trillen. De andere spelers moeten de bliksem afpakken. Dit doen ze door dicht in de buurt te komen; dan springt de bliksem automatisch over. De speler die de bliksem heeft als de tijd om is, wint. Picoo wordt bij Sportstuif Veldhoven heel vaak gespeeld. We hebben de spelletjes vandaag binnen gespeeld, omdat er genoeg ruimte was met een kleine groep van 7 kinderen. Toen het donker werd, hebben we het gespeeld met de lichten uit. Dat is pas cool!



Ons team

Mickey Jans
Mickey Jans Vestigingsmanager
Rian Cremers
Rian Cremers
Iris van der Palen
Iris van der Palen

Nick Schenkels
Rachelle Scheepers
Pedagogisch coaches