Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan.

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

XXL Spellen, kinderboerderij en nieuwjaarsborrel! Week 3 - 2022

 

Maandag 17 januari

Nieuwe week, nieuwe spellen. Gelukkig was het vandaag ook weer prachtig weer om lekker buiten te spelen. Ondanks de kou hebben we er weer een leuke middag van weten te maken. Met een superleuk spel voorbereid kwamen de kinderen al gauw met de vraag of ze weer mochten trefballen. Trefbal is het spel dat ze dag en nacht kunnen spelen lijkt wel. Elkaar proberen af te gooien, ballen ontwijken en de pionnen verdedigen is iets wat ze kunnen dromen en dat zie je ook terug. Tactieken werden besproken en er werd leuk samengespeeld. Ná het spel was het ook alweer bijna 17:00 uur... en de kinderen weten wat dat betekent... tijd voor een koekje! Deze keer meer dan verdient want ze hebben onwijs hard hun best gedaan.

 

Dinsdag 18 januari

Vandaag was weer een toffe dag. Een grote groep kinderen en een dag vol leuke XL-spellen. We begonnen de middag allereerst met fruit eten en wat drinken. Vervolgens zijn alle kinderen als een speer naar buiten gerend omdat ze niet konden wachten om te beginnen met de super XL-spellen. Jenga, Mikado, Twister, vier-op-een-rij en stoelendans kwamen aan bod. Er werd onderling heel goed samengewerkt bij de spellen en alle kinderen waren mega happy. Als de kinderen happy zijn, zijn wij dat ook!

   

 

Woensdag 19 januari

Het eerste wat de kinderen ons vroegen toen ze ons zagen was: ‘Straks is er een feestje, toch?’ En ja dat was ook zo. In de avond hadden we een nieuwjaars walk-through georganiseerd om toch op ’n manier te kunnen proosten op het nieuwe jaar. De kinderen die er deze dag waren vonden het ontzettend gaaf om mee te helpen met de voorbereidingen. Van ballonnen opblazen tot hapjes voorbereiden en stiekem opeten. Tussendoor was het natuurlijk ook even tijd om de benen te strekken en met iedereen tegelijkertijd XL twister te spelen. We hebben in de meest ongemakkelijk en moeilijke positie moeten staan maar opgeven, dat kennen we niet!

 

Donderdag 20 januari

Vandaag hadden we weer een gezellig grote groep kinderen. Als verassing hadden we twee luchtkussens opgeblazen. Eentje in de vorm van een groot kasteel en de andere om lekker in te voetballen. In groepjes hebben de kinderen lekker in het kasteel kunnen springen en hebben zich uitstekend vermaakt. Ook de kinderen die aan het voetballen waren in de ‘pannakooi’ waren niet te stoppen. Heel de middag lang hebben ze aan een stuk door lekker gespeelt.

   

Vrijdag 21 januari

Nadat we gezamenlijk geluncht hadden zijn we met de groep kinderen naar de kinderboerderij in Valkenswaard geweest. Ondanks dat het hek gesloten was, hebben de kinderen toch de geiten van dichtbij kunnen bewonderen. Het stoere ‘blote voeten pad’ hebben we maar met de schoenen aangedaan. Het was een survivalparcour, over houten blokjes heen stappen, balanceren over een boomstronk en zigzaggen om de palen heen. Ze waren mega fanatiek en het was geweldig om te zien hoe tof ze dit vonden.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches