Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

WK voetbal, pepernoten bakken en YOU.FO workshop! Week 47 – 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 47!

 

Maandag 21 november

Een nieuwe week is weer van start gegaan en dat betekend ook weer een nieuwe week bij Sportstuif! En de week begon anders dan normaal, want het WK is begonnen. Tijdens de wedstrijden van Nederland zitten wij afgeschermd aan de andere kant van de kantine. Fruit eten deden we in een fruit polonaise rond de tafel en hierna gingen we met z’n allen naar buiten, we hebben vrij gespeeld met muziek, dus er kon lekker gedanst worden en een aantal kinderen hebben mooie tekeningen gemaakt met stoepkrijt. Om 17.00 uur hebben we met de kinderen die nog aanwezig waren de voetbalwedstrijd gekeken.

   

 

Dinsdag 22 november

Het was vandaag weer een creatieve dag want The Handmates waren er weer. Vandaag hebben de kinderen Pieten en schoenen van hout beschilderd met verfstiften, glitters en veren. Er zijn weer hele mooi creaties gemaakt! De kinderen die vandaag niet zo’n zin hadden om te knutselen, maar liever buiten op het veld speelden, hebben samen met de Fontys stagiaires gevoetbald.

   

 

Woensdag 23 november

Vandaag hadden we een kleiner groepje kinderen. Als we een kleiner groepje kinderen hebben gaan we soms naar een andere locatie, zo ook vandaag. Na het samen lunchen zijn we gezellig naar de BSO in Veldhoven gegaan. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de andere kinderen, ze hebben de hele middag geknutseld en tafelvoetbal gespeeld. Aan het einde van de middag zijn we weer terug naar Sportstuif gereden, waar de kinderen nog even vrij konden spelen en al snel werden opgehaald.

 

Donderdag 24 november

Wat rook het vandaag weer lekker binnen, want onze jongste kinderen hebben de Sportstuif pepernotenfabriek weer geopend! En ze roken niet alleen lekker, dat smaakte ze ook! De grote kinderen mochten vandaag naar buiten voor een YOU.FO workshop. YOU.FO is een nieuwe, award-winnende sport, gebaseerd op het werpen en vangen een aerodynamische ring met speciaal daarvoor gemaakte sticks. YOU.FO is een moeilijke sport, maar de basis van YOU.FO hadden onze kanjers al snel onder de knie. Het was weer een leuke middag, waarbij de tijd voorbij vloog!

   

 

Vrijdag 25 november

De week is weer voorbij gevlogen, de laatste dag van de week stond er weer een super leuke activiteit op de planning: het Sportstuif WK voetbal! Na de warming-up en het Wilhelmus werden de kinderen verdeeld over meerdere teams, genoemd naar verschillende landen die meedoen aan het WK. Er werden meerdere rondes gespeeld zodat elk team tegen elkaar speelde, en wat deden ze goed hun best! Iedereen kreeg na afloop een medaille en DE winnaars kregen de grote Sportstuif wisselbeker. Erna hebben ze in de kantine nog lekkere oranje soesjes en mandarijnen gegeten en werd de wedstrijd Nederland tegen Ecuador gekeken. En toen was het ook voor onze Sportstuif kinderen eindelijk weekend, tot volgende week!

      

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches