Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

WEjump, carnavalsmaskers knutselen en Urban sport experience! Week 7- 2024

Maandag 12 februari

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Het was het begin van een speciale week bij Sportstuif Valkenswaard, want het was carnavalsvakantie. Ook vandaag mochten alle kinderen verkleed naar school komen en hebben we erg mooie kostuums gezien. We hadden dan ook een carnavalstintje gegeven aan de activiteiten van vandaag. In de ochtend zijn we namelijk carnavalsmaskers gaan knutselen. Hier kwamen erg mooie exemplaren naar voren en de kinderen waren erg druk bezig om hun masker zo mooi mogelijk te maken. Na de gezamenlijke lunch in de middag was het tijd voor de tweede activiteit, namelijk: Carnavalszeskamp. Er waren twee teams gemaakt en beide teams moesten zo veel mogelijk punten verzamelen bij de verschillende spellen om te winnen. Na de carnavalszeskamp was het nog tijd voor een fruithapje. Na het fruithapje mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 13 februari

Vandaag was het de tweede dag in de carnavalsweek en alle kinderen kwamen weer super mooi verkleed naar Sportstuif Valkenswaard. Eerst mochten de kinderen vrij spelen en na het vrij spelen was het tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje stond de eerste activiteit op de planning, namelijk: Carnavalsclowns knutselen. Na de gezamelijke lunch zijn we met zijn alle richting het bos gelopen om daar de tweede activiteit te spelen, namelijk: Levend stratego. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard was het nog tijd voor een fruithapje. Na het fruithapje mochten de kinderen weer vrij spelen en werden alle kinderen eigenlijk al vrij snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 14 februari

Vandaag was het de eerste dag dat de kinderen niet meer verkleed naar de Sportstuif kwamen en stonden de activiteiten ook niet meer in het teken van carnaval, want de carnaval was helaas voorbij. Toen de kinderen werden gebracht door de ouders, mochten ze eerst even vrij spelen. Na het vrij spelen was het tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: Vogelhuisjes knutselen. Na de lunch was het tijd voor een leuk uitstapje. We zijn namelijk met zijn alle naar WEjump gegaan. Hier konden de kinderen lekker springen op de trampolines en zijn ze zeker hun energie kwijt gekund. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard, mochten de kinderen nog vrij spelen. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Donderdag 15 februari

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de carnavalsvakantie. In de ochtend mochten de kinderen de dag beginnen met vrij spelen. Rond 10:00 was het tijd voor het eerste fruithapje. Na het fruithapje was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: Muziekbingo. Na de gezamenlijke lunch in de middag was het tijd voor de tweede activiteit. We zijn namelijk met zijn alle richting sporthal de Wedert gegaan om hier de vloer is lava te spelen. Dit vonden de kinderen erg leuk en iedereen was dan ook weer erg fanatiek en actief bezig geweest in de sporthal. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard was het nog tijd voor een fruithapje. Na het fruithapje werden de kinderen eigenlijk al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 16 februari

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de carnavalsvakantie bij Sportstuif Valkenswaard. De kinderen mochten de dag beginnen met vrij spelen. Na het vrij spelen was het tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje zijn we meteen alle boterhammen gaan smeren, want vandaag stond er een leuk uitstapje op de planning. We zijn namelijk naar Urban sport experience gegaan in Geldrop. Heel de gymzaal stond vol met super leuke spellen, springkussens en attracties. Alle kinderen waren hierdoor ook erg actief bezig geweest en iedereen had dan ook een super leuke dag gehad. Om 15:30 was het weer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard, om daar nog een lekker fruithapje te nuttigen. Na het fruithapje mochten de kinderen nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen werden alle kinderen eigenlijk alweer opgehaald door alle ouders. Zo zat de carnavalsweek bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en was het tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches