Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 3 van de zomervakantie! Week 31 - 2023

Maandag 31 juli 

De derde week van de zomervakantie is aangebroken en dat wil zeggen dat we alweer bijna op de helft zitten van de vakantie… Maar niet getreurd, ook deze week stond weer vol met leuke activiteiten en uitstapjes. Zo hadden we in de ochtend Oud Hollandse spelletjes ochtend gehouden. Een ochtend vol met spelletjes, zoals verstoppertje, spek happen, spijker poepen, boter kaas en eieren en nog veel meer! In de middag zouden we eigenlijk naar Speeltuin de Heiberg gaan, maar vanwege het slechte weer zijn we op Sportstuif gebleven. We hebben nog geprobeerd om naar Monkey Town Valkenswaard te gaan, maar daar zat alles vol en konden we helaas nergens naartoe vandaag. Ook vervoerstechnisch was dat niet haalbaar.

Dinsdag 1 augustus 

Vandaag was het de eerste dag van onze nieuwe collega Bas. Wij wensen Bas van harte welkom in ons team Valkenswaard en hopen er een mooie tijd van te maken samen met de kinderen. Op de dinsdag ochtend hebben we zeemeerminnen en superhelden gemaakt van WC-rolletjes! De kinderen mochten hun eigen fantasie erop los laten gaan en daar kwamen de mooiste creaties uit. In de middag zijn we met z’n allen naar Speeltuin Geenhoven gegaan! Het zonnetje kwam heerlijk door en hebben daardoor lekker kunnen spelen in de speeltuin.

Woensdag 2 augustus 

De tijd vliegt voorbij en wat hebben we het toch leuk met z’n allen! Ook de woensdag is goed verlopen. In de ochtend lekker voetballen tussen de buien door en in de middag naar Speeltuin de Viking in Geldrop. Wij waren nog nooit in deze speeltuin geweest, maar dit is zeker een aanrader om er vaker naartoe te gaan!

Donderdag 3 augustus 

Vandaag zijn we in de ochtend naar het Wilhelmina Park gegaan. Dit is een speeltuin met een paar speeltoestellen, waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Ook hadden we een bal meegenomen, zodat er ook gevoetbald kon worden. Toen het wat harder begon te regenen, zijn we weer terug naar Sportstuif gegaan en hebben we daar onze boterhammetjes gegeten. Na de lunch, zijn we naar We Jump in Helmond gegaan en hebben we onszelf droog gesprongen! Weer een mooie afsluiter van een leuke dag!

Vrijdag 4 augustus 

De laatste dag van de week is alweer aangebroken en deze dag begon met vrij spelen. De kinderen hebben mooie kleurplaten gekleurd en met onze nieuwe spelletjes gespeeld, die we van Fedde en Maura (twee kindjes van de BSO) hadden gekregen. Na het fruit eten, zijn we naar buiten gegaan en hebben we daar voetbal spelletjes gespeeld. We hebben flessenvoetbal, kwartetvoetbal, latje trap en partijtje gedaan. Na de voetbal spelletjes rammelde onze buikjes en hebben we weer heerlijke boterhammetjes op. Na het eten, zijn we naar de Klimbim gegaan en lekker buiten gespeeld! En zo is er weer een leuke en gezellige Sportstuif week achter de rug.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches